Dagbesteding Carnissehof Barendrecht

Foto

Dagbesteding Carnissehof Barendrecht

Lelie zorggroep biedt, in samenwerking met Stichting Hof van Eden, een zinvolle dagbesteding in een huiselijke en landelijke omgeving in Barendrecht. Dagbesteding Carnissehof is een plek waar men samen activiteiten kan ondernemen en waarbij gezelligheid, ontspanning en ontmoeting voorop staan.

Voor wie?

Dagbesteding Carnissehof is geschikt voor u als u, om verschillende redenen, ondersteuning kunt gebruiken bij het invullen van uw dagen. Bijvoorbeeld omdat u even niet zo lekker in uw vel zit, of vanwege geheugenproblemen, eenzaamheid of ter ondersteuning van uw mantelzorger. Op de Carnissehof krijgt u persoonsgerichte begeleiding voor een zinvolle invulling van de dag.

Ruim aanbod van activiteiten

Op deze groene dagbesteding is er ruimte voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten in een groene en huiselijke omgeving. In de tuin kunt u actief aan de slag met de planten en dieren, maar er zijn ook meerdere zitjes waar u in alle rust kunt genieten van deze fijne plek in de natuur. Samen met onze begeleiders en vrijwilligers worden uw wensen en behoeften besproken. Aan de hand daarvan wordt het dagprogramma met activiteiten opgesteld. 

Meer informatie over de dagbesteding, de verschillende mogelijkheden en de Stichting Hof van Eden vind u op deze website. Of download de folder 'Dagbesteding Carnissehof'.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.