Over ons | Lelie zorggroep wzw

kerndaden

Over ons

Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn biedt in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft, thuis en in onze huizen. Dagelijks werken we met veel gemotiveerde medewerkers aan ouderenzorg, thuiszorg, begeleiding, behandeling en hulpverlening. We doen dat van harte, vanuit een christelijke levensovertuiging. 'Zorg voor elkaar', dat zien wij als onze roeping, die we elke dag tot uiting brengen naar onze cliënten en tussen collega's onderling.

In Rotterdam en Krimpen aan den IJssel hebben wij tien verplegings- en verzorgingshuizen met ieder een rijke historie. Door de samenvoeging van de protestants christelijke zorggroep Rijnmond met de christelijke thuiszorgaanbieders Agathos thuiszorg en Curadomi, kunnen wij een compleet pakket aan hulp- en zorgverlening bieden. Vanaf het moment dat u huishoudelijke hulp nodig krijgt tot het moment dat opname in een verpleeghuis nodig is.

Onder de naam Lelie zorggroep bieden wij zorg- en behandeling thuis en in onze huizen. U vindt het aanbod hiervan op deze website. Onder de naam Agathos Hulpverlening bieden wij hulp en begeleiding aan huis aan kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. Kijk voor meer informatie op onze hulpverleningswebsite.

Lelie zorggroep Rotterdam is onderdeel van Lelie zorggroep. Kijk voor meer informatie over onze zorggroep op onze overkoepelende website. Hier vindt u onder andere informatie over werken bij Lelie zorggroep, hoe Lelie zorggroep is georganiseerd en kunt u ons jaarverslag lezen.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.