Vrijwilligers | Lelie zorggroep wzw

"Na een paar uur stap ik met een dikke glimlach weer op de fiets!"

Douaa en Bernard zijn vrijwilligers bij Lelie zorggroep. Benieuwd naar hun verhaal?

Lees het hier!

Vrijwilligers

Wilt u de mensen uit uw buurt een handje helpen? Deelt u onze passie voor liefdevolle zorg? Dan is vrijwilligerswerk bij Lelie zorggroep beslist iets voor u. Wij bieden u een zinvolle tijdsbesteding, begeleiding en de gelegenheid om cursussen te volgen of werkervaring op te doen. Op uw beurt helpt u onze cliënten en ons enorm.

Wij zoeken bijvoorbeeld vrijwilligers die buurtbewoners een handje helpen bij een huishoudelijke klus en graag contact maken. Een gezellig praatje tijdens de strijk, even vragen hoe het gaat bij het brengen van de boodschappen of een bakje koffie na het lappen van de ramen.

Ligt uw talent op een ander vlak? Dan bent u wellicht beter op uw plek in één van onze huizen. Bijvoorbeeld als gastvrouw op een woongroep, als begeleider tijdens de dagbesteding of als buschauffeur. Vooral tijdens de avonden en weekenden kunt u op onze locaties veel betekenen.

Samen bespreken we wat u leuk vindt en goed kunt én hoe u het beste kunt worden ingezet. Als u eenmaal aan de slag bent gegaan, blijven onze vrijwilligerscoördinatoren u begeleiden. U gaat deel uitmaken van een warme werkomgeving waarin aandacht, liefde en verantwoordelijkheid voor onze cliënten en elkaar centraal staan.

Lees het verhaal van vrijwilligers Douaa en Bernard

Douaa is 17 jaar, zit op de middelbare school en is van plan om gezondsheidswetenschappen te gaan studeren. Bernard is 63, woont in Hoogvliet en heeft vanwege een hersenbloeding zijn kaaswinkels moeten opgeven. Wat hebben deze mensen gemeen? Ze genieten van hun vrijwilligerswerk bij Lelie zorggroep! Lees het verhaal wat we schreven voor het Blad vol waardering.

Vacatures bij u in de buurt

Bent u nieuwsgierig geworden? Zoek via het overzicht van onze vrijwilligersvacatures naar een vacature bij u in de buurt. We beloven u: vrijwilligerswerk bij Lelie zorggroep is een dankbare taak!

Deel uw talent

Staat er bij de vacatures niets wat uw interesse heeft? Bent u ergens goed in en wilt u dat talent graag delen met onze cliënten? Wij staan altijd open voor uw suggesties. U kunt telefonisch contact met ons opnemen,  of een e-mail sturen naar vrijwilligerswerk@leliezorggroep.nl. U wordt door ons ondersteund bij het opzetten van de activiteit.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.