Zorg in onze huizen

korsakov
burcht
westerstein kamer
atrium client
pniel buitenkant
oranjehof client
tiendhove
oranjehof
atrium kamer
siloam 2
pniel huiskamer
siloam

Zorg in onze huizen

Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn heeft elf verpleeg- en verzorgingshuizen in Rotterdam, Krimpen aan den IJssel en Ridderkerk. Hier bieden wij u een veilige, vertrouwde plek als u het niet meer (helemaal) zelf af kunt. Of u nu de dagbehandeling bezoekt, komt revalideren of bij ons komt wonen, u kunt er uzelf zijn. Zoveel mogelijk zoals u dat thuis gewend was.

We stemmen de zorg, hulp, behandeling en begeleiding af op uw individuele wensen, behoeften en mogelijkheden. Professioneel, persoonlijk en liefdevol. Geïnspireerd door het christelijk geloof. Juist daarom is iedereen welkom bij Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn.

Onze locaties

Wilt u weten of u direct bij ons terecht kunt? Bekijk dan onze actuele wachtlijst.

Behandeling

In en vaak ook vanuit onze huizen werken behandelaren zoals fysiotherapeuten, psychologen en diëtisten. Zij zijn specialist op het vlak van problemen die zich voordoen bij het ouder worden, revalidatie en aandoeningen zoals dementie, de ziekte van Parkinson, reuma, MS en het syndroom van Korsakov. Als u hulp nodig heeft of vrijblijvend een vraag wilt stellen, helpen zij u graag verder.

Wie in onze huizen verblijft, kan uiteraard ook gebruik maken van ons aanbod van behandeling.

Gezelligheid

Onze wens is dat u zich thuis, welkom en gezien voelt in onze huizen. Daarom zorgen we naast goede zorg en behandeling ook voor gezelligheid en staat welzijn centraal. Dat doen we door activiteiten te organiseren waarbij u kunt ontspannen en anderen ontmoet.

Geestelijke verzorging

Het verblijf in een verzorgings- of verpleeghuis is een periode waarin levens- en zingevingsvragen naar boven komen. Vanuit onze christelijke visie op zorg, vinden wij het belangrijk dat wij onze bewoners hierbij waar mogelijk en gewenst ondersteunen. Onze geestelijk verzorgers bieden een luisterend oor en begeleiding. Dat doen zij voor alle bewoners van onze locaties, ongeacht hun levensovertuiging. Lees meer over hoe wij vorm geven aan geestelijke verzorging op onze locaties.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.