Dagbesteding op maat

pniel 1  dieren

Dagbesteding op maat

Bij dagbesteding op maat heeft u de unieke mogelijkheid om een dagprogramma te volgen dat aansluit bij wat u leuk vindt en nodig heeft. Wij hebben diverse locaties in Rotterdam. Daardoor is er altijd wel een plek bij u in de buurt.

Deelnemers ontmoeten elkaar aan de stamtafel. U drinkt samen koffie en gebruikt ook gezamenlijk de maaltijd, waarbij u kunt kiezen uit een warme maaltijd of een broodmaaltijd. Naast de gezamenlijke momenten is er voor iedere deelnemer een dagprogramma op maat. Dat programma kan bestaan uit het bezoeken van één van de verenigingen of clubs op onze locaties, het ondernemen van een individuele activiteit met begeleiding, sporten, een cursus of vrijwilligerswerk.

Hoe wij te werk gaan

Als u zich aanmeldt, heeft u een intakegesprek met onze dagbestedingscoach. Samen stellen we een plan op voor uw dagprogramma en de doelen die u bereiken wilt. We houden regelmatig contact met u om te kijken of we nog op het goede spoor zitten.

Dagbesteding op maat wordt aangeboden op onze locaties Siloam, Oranjehof en Atrium

Indicatie en kosten

Dagbesteding op maat is geschikt als u even niet zo lekker in uw vel zit, een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, kampt met eenzaamheid of geheugenproblemen, of ter ondersteuning van uw mantelzorger. Deelnemen kan wanneer u in het bezit bent van een indicatie:

  • via de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning);
  • het PGB (persoonsgebonden budget); of
  • de Wlz (Wet langdurige zorg), bijvoorbeeld als u zorg thuis krijgt met daarin een begeleidingscomponent of een indicatie voor opname heeft, maar nog op een wachtlijst staat.

Indicatie

Omdat de kosten van dagbesteding op maat relatief laag zijn, kunt u ook zónder indicatie deelnemen. U betaalt de kosten van deelname dan zelf. Bekijk onze tarieven

Contact

Wilt u meer weten over dagbesteding op maat of hulp bij het aanvragen van een indicatie? Wilt u, alleen of samen met uw mantelzorger, een dagje met ons meedoen? Neem dan contact op met onze zorgadviseurs via (010) 27 26 430 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur) of zorgadviesbureauwzw@leliezorggroep.nl. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op.

Zoek via onderstaande kaart naar een locatie bij u in de buurt.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.