Thuiszorg

wondzorg
zorgwinkel
mantelzorg ondersteuning
palliatief
alarmering
hulpverlening
Casemanager
VenV
HBH
korsakov

Thuiszorg

Heeft u zorg nodig en wilt u graag zo lang en goed mogelijk thuis blijven wonen? Heeft u vragen over opvoedingsondersteuning? Heb jij behoefte aan meer regie over je leven of inzicht in je diagnose, zoals ADHD of autisme? Dankzij goede afspraken met de gemeente Rotterdam en de zorgverzekeraars kunnen wij bijna overal in Rotterdam alle vormen van zorg, behandeling en hulpverlening thuis bieden. Aan ouderen, volwassenen, jongeren, kinderen en gezinnen.

Voor meer informatie over ons aanbod van thuiszorg: zie het menu links op deze pagina.

Zorg in samenhang

Misschien maakt u naast thuiszorg gebruik van meerdere soorten zorg. Het is belangrijk voor uw gezondheid en welbevinden dat deze in samenhang worden geboden. Daarom werken onze medewerkers nauw met elkaar samen.

Ook de gemeente Rotterdam vindt dat belangrijk. Vandaar dat u bij een her- of nieuwe indicatie alle vormen van zorg en hulp die onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) vallen van één zorgaanbieder krijgt. U kunt zelf aangeven welke zorgaanbieder uw voorkeur heeft.

Pluspunt van Lelie zorggroep is dat wij alle vormen van thuiszorg in bijna de hele stad kunnen leveren. Ook zorgsoorten die niet onder de Wmo vallen, kunnen wij in samenhang en goed op elkaar afgestemd bieden. Als u meerdere zorgsoorten van ons wilt afnemen, regelen we dat graag voor u. Neem telefonisch contact met ons op via 0900 22 44 777 of stuur een e-mail naar wmoindicatiesrotterdam@leliezorggroep.nl. Lees meer over ons Wmo-aanbod in Rotterdam en/of bekijk onze folder.

Welkom!

We vinden het ook fijn als u bij óns over de vloer komt. U bent van harte welkom in onze huizen, zorgwinkels en huizen van de wijk voor ontmoeting, gezelligheid, activiteiten, informatie, advies, hulpmiddelen en lekker eten en drinken.

Meer informatie vindt u bij Gezelligheid.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.