Psychiatrische zorg met verblijf

burcht

Psychiatrische zorg met verblijf

Heeft u ernstige lichamelijke én psychiatrische problemen en kunt u niet meer zelfstandig wonen? Dan heeft u specialistische zorg nodig. Verpleeghuis De Burcht in de Rotterdamse wijk Het Lage Land biedt die specialistische zorg op de afdeling Bergweg-Goudse Rijweg, afdeling voor somatiek en psychiatrie.

Werkwijze en waar

De zorg vindt plaats in twee kleinschalige woongroepen op deze afdeling vormen een veilig en prettig 'thuis' met zorg op maat, helemaal afgestemd op wat u nodig heeft.

Indicatie en kosten

Wet Langdurige Zorg

U heeft een indicatie nodig van het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ). Soms kunt u met een andere indicatie ook bij ons komen wonen. Het zorgadviesbureau van Lelie zorggroep kan u hierover informeren.  Met een indicatie voor verblijf, wordt wonen in een verpleeghuis betaald vanuit de Wet Langdurige Zorg. De overheid vergoedt een groot deel, daarnaast betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte hiervan. U vraagt de indicatie aan bij het CIZ.

Meer informatie

Op onze locaties bieden we ook aanvullende diensten zoals het wassen van kleding, televisie-aansluiting etc. Kijk op de site van de betreffende locatie welke diensten we bieden en welke kosten hieraan zijn verbonden.

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met onze zorgadviseurs? Neem dan telefonisch contact op via 010-27 26 430 of stuur een e-mail naar zorgadviesbureauwzw@leliezorggroep.nl. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op. Wilt u weten of u direct bij ons terecht kunt? Bekijk dan onze actuele wachtlijst

 

 

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.