Werken bij Slingedael? Bezoek de Meet & Greet op 24 november!

Werken bij Slingedael? Bezoek de Meet & Greet op 24 november!

Werken bij Slingedael? Bezoek de Meet & Greet op 24 november!

Ben jij verzorgende IG, verpleegkundige, verpleegkundig specialist, specialist ouderengeneeskunde of SPH'er en toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben jij herintreder of leerling en zoek je een plek om te leren en ervaring op te doen? Maak tijdens de Meet & Greet kennis met Slingedael!

Slingedael, gevestigd op twee locaties in Rotterdam-Zuid, is een Doelgroep Expertisecentrum (DEC) voor mensen met het syndroom van Korsakov. Wij bieden wonen met zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met het syndroom van Korsakov. Daarnaast breiden we onze kennis over Korsakov dagelijks uit door middel van onderzoek. We hebben het predicaat Topcare, wat betekent dat we excellente zorg bieden en onze kwaliteit van zorg voldoet aan de normen van excellente zorg. Dit predicaat biedt ons de mogelijkheid om wetenschappelijk onderzoek te doen, bijvoorbeeld naar de leefomstandigheden en autonomie van bewoners. Zo kunnen we de kwaliteit van leven voor onze bewoners continu verbeteren.

Tijdens de Meet & Greet ontmoet je onze collega's (helpenden, verzorgenden, teamleiders, artsen, psychologen); zij vertellen jou graag meer over de inhoud van het werk en de mogelijkheden om bij ons te komen werken. Deze Meet & Greet is voor jou als je hart in de zorg ligt, je met onze bijzondere doelgroep wil werken en je stevig in je schoenen staat. Je bent van harte welkom en we kijken uit naar jouw komst!

  • Locatie: Slingedael - locatie Slinge, Slinge 901 in Rotterdam
  • Datum en tijd: donderdag 24 november om 15.00 - 17.00
  • Meer informatie: Timo Erkelens, teamleider zorg (mail t.erkelens@leliezorggroep.nl of bel/app 06 23 93 85 74)

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.