Logopedie

Logopedie

Logopedie

Ervaart u problemen met slikken, spreken, taal, stem of gehoor? Bijvoorbeeld door (een verleden van) alcoholproblematiek en de aandoeningen die daarvan het gevolg kunnen zijn, zoals korsakov met eventuele bijkomende ziekten als kanker in het mond-/halsgebied? Onze logopedisten bekijken samen met u hoe communicatie- en slikproblemen voorkomen, beperkt of verholpen kunnen worden.

Hoe wij te werk gaan

De logopedist kijkt samen met u naar de ernst van uw klachten en de hinder die u in het dagelijkse leven ondervindt. Daarna volgen onderzoek, advies en behandeling, waarbij ook mantelzorgers betrokken worden. Zo nodig adviseert de logopedist bij het aanmeten van ondersteunende communicatiehulpmiddelen, aanpassingen van eet-/drinkgerei of de dikte van eten en drinken.

Kosten

Thuis

Is het vanwege uw gezondheid moeilijk om bij ons te komen? Dan kunnen wij met een verwijzing ook bij u aan huis komen. U kunt ons daarvoor bellen via het telefoonnummer (010) 29 31 555.

Wet Langdurige Zorg

Als u met een indicatie in Slingedael opgenomen bent, is logopedie bij uw behandeling, die wordt bekostigd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), inbegrepen.

Specialisaties

Naast reguliere logopedie bieden wij in Slingedael logopedische therapie voor het syndroom van Korsakov.

Contactgegevens

In Slingedael kunt u vragen naar de logopedist die aan uw afdeling is verbonden. Deze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u logopedie aan huis? Bel ons dan via het telefoonnummer (010) 29 31 555.

Slingedael - locatie Slinge

Slinge 901, 3086 EZ, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.