Steun ons | Lelie zorggroep wzw

gezelligheid

Steun ons

Als u het werk van Slingedael een warm hart toedraagt, kunt u ons steunen. Als donateur, vrijwilliger, ambassadeur of door gebed.

Slingedael hoort bij Lelie zorggroep. U vindt alle informatie over de mogelijkheden om ons te steunen op de site van de Vrienden van Lelie zorggroep. Uiteraard is het mogelijk om uw gift speciaal voor Slingedael te bestemmen. Alvast hartelijk dank!

Gulle gevers
Met regelmaat ontvangt Slingedael giften van vermogensfondsen om extra's voor onze cliënten te realiseren. Daar zijn we blij mee!

Televisie

Stichting BLADT Charity en Stichting Het Heilige Geest Huis maakten de aanschaf mogelijk van een televisie voor de centrale ruimte van verpleeghuis Slingedael. Daarop kunnen cliënten samen naar wedstrijden kijken. Maar ook naar de intocht van Sinterklaas of een verslag van Koningsdag.

          

Kerstmusical

Het is een traditie te noemen: de jaarlijkse kerstmusical die de cliënten van Slingedael instuderen en opvoeren. Voor familie, medewerkers én de wijk. De afgelopen jaren gaven Stichting Stad Rotterdam anno 1720, Stichting Het Heilige Geest Huis, G.Ph. Verhagen-Stichting, RDO Balije van Utrecht en Stichting Bevordering van Volkskracht een gift.

Cameraproject

Dankzij Sint Laurensfonds, Stichting Het Heilige Geest Huis en Van Leeuwen Van Lignac Stichting wordt in Slingedael onderzoek gedaan met bodycams: een camera die je op je kleding speldt en die regelmatig zelf foto’s maakt. Door de gemaakte foto's met een psycholoog te bekijken en te bespreken, kunnen de stemming en het geheugen van cliënten met Korsakov mogelijk positief beïnvloed worden.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.