Steun Slingedael Korsakov Expertisecentrum Slingedael | Lelie zorggroep wzw

Word vriend!

Als u het werk van Slingedael een warm hart toedraagt, kunt u ons steunen. Als vriend van Slingedael, vrijwilliger, ambassadeur en/of door gebed.

Doneren of vriend worden

Draagt u het werk, de bewoners en medewerkers van Slingedael een warm hart toe? Steun ons! Dit kan door met ons mee te leven en voor ons werk te bidden, via vrijwilligerswerk, door ambassadeur te zijn of door donateur te worden.

Op de website van de Vrienden van Lelie zorggroep leest u meer informatie over hoe u Slingedael kunt steunen. Alvast hartelijk dank voor uw betrokkenheid!

Wilt u een bijdrage leveren aan het welzijn van en de zorg voor onze bewoners? Word vriend van Slingedael! Ieder halfjaar sturen wij een (digitale) nieuwsbrief met verhalen, projecten en nieuws vanuit de vriendenstichting. Blijf op de hoogte van ons werk, dat waarderen we zeer! 

Word vriend:

Gulle gevers

Met regelmaat ontvangt Slingedael giften van vermogensfondsen om extra's voor onze cliënten te realiseren. Daar zijn we blij mee!

Kerstmusical 

Inmiddels mogen we het een traditie noemen: de jaarlijkse kerstmusical die de cliënten van Slingedael instuderen en opvoeren. Voor familie, medewerkers én de wijk. De afgelopen jaren gaven Stichting Stad Rotterdam anno 1720, Stichting Het Heilige Geest Huis, G.Ph. Verhagen-Stichting, RDO Balije van Utrecht en Stichting Bevordering van Volkskracht een gift.

Cameraproject

Dankzij Sint Laurensfonds, Stichting Het Heilige Geest Huis en Van Leeuwen Van Lignac Stichting wordt in Slingedael onderzoek gedaan met bodycams: een camera die je op je kleding speldt en die regelmatig zelf foto’s maakt. Door de gemaakte foto's met een psycholoog te bekijken en te bespreken, kunnen de stemming en het geheugen van cliënten met Korsakov mogelijk positief beïnvloed worden.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.