Steun Slingedael Korsakov Expertisecentrum Slingedael | Lelie zorggroep wzw

Vriendenstichting

Word vriend!

Als u het werk van Slingedael een warm hart toedraagt, kunt u ons steunen. Als vriend van Slingedael, vrijwilliger, ambassadeur en/of door gebed.

Doneren of vriend worden

De stichting Vrienden van Lelie zorggroep maakt meer mogelijk voor onze bewoners. Dat varieert van de organisatie van een activiteit tot het opknappen van de woonomgeving. Wilt u een bijdrage leveren aan het welzijn van en de zorg voor onze bewoners? Word vriend van Slingedael! Op de website van de vriendenstichting vindt u meer informatie, en kunt u eenmalig doneren of vriend worden.

Gulle gevers

Met regelmaat ontvangt Slingedael giften van vermogensfondsen om extra's voor onze cliënten te realiseren. Daar zijn we blij mee!

Kerstmusical 

Inmiddels mogen we het een traditie noemen: de jaarlijkse kerstmusical die de cliënten van Slingedael instuderen en opvoeren. Voor familie, medewerkers én de wijk. De afgelopen jaren gaven Stichting Stad Rotterdam anno 1720, Stichting Het Heilige Geest Huis, G.Ph. Verhagen-Stichting, RDO Balije van Utrecht en Stichting Bevordering van Volkskracht een gift.

Cameraproject

Dankzij Sint Laurensfonds, Stichting Het Heilige Geest Huis en Van Leeuwen Van Lignac Stichting wordt in Slingedael onderzoek gedaan met bodycams: een camera die je op je kleding speldt en die regelmatig zelf foto’s maakt. Door de gemaakte foto's met een psycholoog te bekijken en te bespreken, kunnen de stemming en het geheugen van cliënten met Korsakov mogelijk positief beïnvloed worden.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.