Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Heeft u pijn, bent u bang om te vallen of heeft u moeite met lopen of opstaan uit uw stoel? Kampt u met lichamelijke klachten door een beroerte, operatie, vaatproblemen of aandoeningen zoals Parkinson, reuma, MS of het syndroom van Wernicke of Korsakov? Dan kunnen onze fysiotherapeuten u helpen.

Samen met de fysiotherapeut werkt u aan uw lichamelijke conditie en het verminderen van de invloed van uw lichamelijke klachten op uw dagelijkse leven. Zodat u uw bezigheden, hobby, sport of andere activiteiten (weer) zo goed mogelijk kunt uitoefenen en zo zelfstandig mogelijk kunt blijven functioneren.

Hoe wij te werk gaan

U spreekt samen met de fysiotherapeut over uw gezondheidssituatie. Niet alleen uw klachten zijn onderwerp van gesprek, maar ook de belemmeringen die u ervaart. De fysiotherapeut maakt een persoonlijk behandelplan dat kan bestaan uit advies, verrichtingen door de fysiotherapeut en oefeningen waarmee u zelf aan de slag gaat, zoals krachtoefeningen, valpreventie en conditieverbetering.

In Slingedael kunt u met behulp van apparaten en onder begeleiding van de fysiotherapeut samen sporten en bewegen. Er is een speciale oefenruimte waar fitness wordt gegeven. U krijgt een persoonlijk fitnessprogramma op maat.

Specialisaties

In Slingedael werken fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van mensen met het syndroom van Korsakov.

Kosten

In Slingedael bieden wij alleen fysiotherapie aan de cliënten die bij ons wonen. Vanuit andere locaties kunnen wij ook fysiotherapie thuis bieden. Bekijk de mogelijkheden bij u in de buurt via www.leliezorggroep010.nl.

Wet Langdurige Zorg

Als u met een indicatie in Slingedael opgenomen bent, is fysiotherapie bij uw behandeling, die wordt bekostigd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), inbegrepen.

Contactgegevens

In Slingedael kunt u vragen naar de fysiotherapeut die aan uw afdeling is verbonden. Zij nemen dan zo spoedig mogelijk (en uiterlijk binnen een week) contact met u op.

Slingedael - locatie Slinge

Slinge 901, 3086 EZ, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.