Zorg in Slingedael

Spelletjes 2
Kapper
Eetruimte
Koffieautomaat
Receptie
Restaurant 2
Restaurant (vrouw)
Samenkomst ruimte
Kamer
Knutselen (man) 2
knutselen (man)
Slaapkamer
Hal
Keuken
Woonkamer 2
Woonkamer
Vlinder
Tuin
Zaal 2
Spelletjes
Zaal
Hoofdingang
Buitenkant logo

Zorg in Slingedael

In Slingedael bieden wij onze bewoners een veilige, vertrouwde plek. In het menu hiernaast kunt u lezen over ons aanbod op deze locatie. Hieronder vertellen we over de werkwijze en bijzonderheden van Slingedael. 

In Slingedael wonen ongeveer 105 cliënten in woongroepen van 7 tot 9 cliënten. Medewerkers van de woongroepen werken conform de visie op kleinschalig wonen en passen de empatisch-directieve benadering toe in de begeleiding van de cliënten.

Arbeidsmatige dagbesteding en activiteiten

Een goede mogelijkheid om zinvolle dagbesteding te bieden en structuur aan te brengen in het dagelijks leven van bewoners is bezig zijn in de arbeidsmatige dagbesteding, gesitueerd in onze locatie Tussendael, of arbeidsmatige bezigheden in Slingedael of soms zelfs elders te verrichten. In de arbeidsmatige dagbesteding kunnen verschillende werkzaamheden gedaan worden zoals hout bewerken, taarten maken, auto’s wassen, kaarsen maken, sorteer- en productiewerk. De werkzaamheden sluiten aan bij de mogelijkheden en wensen van bewoners. In Slingedael kunnen bewoners ook deelnemen aan bijvoorbeeld muziek- of creatieve therapie, gebruikmaken van de volledig ingerichte fitnesszaal of zich aansluiten bij een vereniging die past bij hun interesses en mogelijkheden. 

Geestelijke verzorging

Het verblijf in een verzorgings- of verpleeghuis is een periode waarin levens- en zingevingsvragen naar boven komen. Vanuit onze christelijke visie op zorg, vinden wij het belangrijk dat wij onze bewoners hierbij waar mogelijk en gewenst ondersteunen. Onze geestelijk verzorgers bieden een luisterend oor en begeleiding. Dat doen zij voor alle bewoners van onze locaties, ongeacht hun levensovertuiging. Lees meer over hoe wij vorm geven aan geestelijke verzorging op onze locaties.

Slingedael

Slinge 901, 3086 EZ, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.