Werken bij - Korsakov Expertisecentrum Slingedael | Lelie zorggroep wzw

Werken met waardering, dat doen we bij Lelie zorggroep. Beleef mee hoe we waardering brengen bij onze collega's!

Stap in de bus!

Werken bij Slingedael

Ben je op zoek naar een interessante baan, in een dynamische werkomgeving en met een bijzondere doelgroep? Dan is werken in het landelijke expertisecentrum op het gebied van Korsakovzorg écht een plek voor jou. Met een Topcare-status op zak leveren we excellente korsakovzorg. Wil jij daaraan bijdragen?

Slingedael is regelmatig op zoek naar talent op het gebied van geneeskunde, psychologie, verpleegkunde, verzorging of hulpverlening. Word je enthousiast van de specialistische zorg die wij bieden onze bijzondere doelgroep? Lees dan verder of bekijk gelijk onze vacatures.

Een verzorgende vertelt...

‘Geen enkele dag is hetzelfde bij Slingedael! Het werk is uitdagend, want je hebt hier te maken met een bijzondere doelgroep waardoor je eigenlijk nooit weet wat de dag gaat brengen. Daarom moet je creatief zijn in het bieden van zorg. Elke bewoner heeft zijn eigen persoonlijke benadering nodig, waarbij je de bewoners zoveel mogelijk probeert te motiveren en te activeren. Zelfredzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je bent voornamelijk bezig met het stimuleren tot acties van de bewoner zelf. Daar komt bij dat wij een ontzettend fijn team hebben en goede begeleiding krijgen vanuit leidinggevenden! Wat wil je nog meer?’

Open sollicitatie

Zit er geen vacature voor jou bij, maar wil je toch graag solliciteren? Stuur dan een open sollicitatie naar de afdeling werving & selectie via werving@leliezorggroep.nl.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.