Over ons - Korsakov Expertisecentrum Slingedael | Lelie zorggroep wzw

Hoofdingang

Over Slingedael

Korsakov Expertisecentrum Slingedael biedt op twee locaties in Rotterdam-Zuid verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding aan cliënten met het syndroom van Korsakov.

  • Locatie Slinge
    Langdurig verblijf en rehabilitatie voor mensen met het syndroom van Korsakov
  • Locatie Groene Kruisweg
    Dagbehandeling, opname en intervalopnames voor cliënten die (mogelijk) het syndroom van Korsakov hebben. Daarnaast is locatie Groene Kruisweg ook een huis voor mensen met een vergevorderde vorm van dementie.

Op en om deze locaties doen we er, met onze 280 medewerkers, alles aan om cliënten met het syndroom van Korsakov de meest zelfstandige vorm van wonen en leven bieden die ondanks beschadigingen en handicaps mogelijk is. Bekijk de onderstaande video om een beeld te krijgen van onze locaties. 

Kwaliteit van zorg

  • In 2015 ontving Slingedael een Topcare-status: dat betekent dat onze kwaliteit van zorg voldoet aan de normen van Topcare. Het predicaat biedt Slingedael de mogelijkheid om wetenschappelijk onderzoek te doen.
  • In 2022 is Slingedael officieel erkent als Doelgroep Expertisecentrum. Met deze titel vervult Slingedael een landelijke functie op het gebied van excellente Korsakovzorg. 

Onderdeel van Lelie zorggroep

Slingedael is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep bundelt de krachten van verschillende christelijke zorgaanbieders in Nederland, waaronder Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn, voorheen bekend als Zorggroep Rijnmond. In Rotterdam en Krimpen a/d IJssel biedt Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn een breed scala aan ouderenzorg van huishoudelijke ondersteuning tot intensieve verpleeghuiszorg.

Kijk voor meer informatie over onze activiteiten in Rotterdam op onze hoofdwebsite. Verder horen bij Lelie zorggroep ook de onderdelen Agathos thuiszorg, Agathos hulpverlening en Curadomi thuiszorg. Lees meer over Lelie zorggroep op onze website.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.