Over ons | Lelie zorggroep wzw

Hoofdingang

Over ons

Slingedael is onderdeel van korsakovcentrum Slingedael in Rotterdam. Korsakovcentrum Slingedael biedt verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding aan cliënten met het syndroom van Korsakov. Slingedael wil cliënten met het syndroom van Korsakov de meest zelfstandige vorm van wonen en leven bieden die ondanks beschadigingen en handicaps mogelijk is. Het centrum bestaat uit twee locaties:

  • Locatie Slingedael voor langdurig verblijf en rehabilitatie van cliënten met het syndroom van Korsakov.
  • Locatie Tussendael voor dagbehandeling, opname en intervalopnames voor cliënten die (mogelijk) het syndroom van Korsakov hebben. In Tussendael is ook de arbeidsmatige dagbesteding voor bewoners met korsakov gehuisvest en een opname-unit waar mensen met psychogeriatrische stoornissen, al dan niet met alcoholproblematiek en gedragsstoornissen, geobserveerd worden en zo nodig langdurig verblijven.

Onderdeel van Lelie zorggroep

Slingedael is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep bundelt de krachten van verschillende christelijke zorgaanbieders in Nederland, waaronder Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn, voorheen bekend als Zorggroep Rijnmond. In Rotterdam en Krimpen aan den IJssel biedt Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn een breed scala aan ouderenzorg van huishoudelijke ondersteuning tot intensieve verpleeghuiszorg. Kijk voor meer informatie over onze activiteiten in Rotterdam op onze hoofdwebsite. Verder horen bij Lelie zorggroep ook de onderdelen Agathos thuiszorg, Agathos hulpverlening en Curadomi thuiszorg. Lees meer over Lelie zorggroep op onze website.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.