Coördinator strategie langdurige zorg, Anno Pomp, brengt werkbezoek aan Slingedael

Coördinator strategie langdurige zorg, Anno Pomp, brengt werkbezoek aan Slingedael

Coördinator strategie langdurige zorg, Anno Pomp, brengt werkbezoek aan Slingedael

Maandag 21 december mochten we Anno Pomp, coördinator strategie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, verwelkomen in ons doelgroep expertisecentrum. In presentaties, gesprekken en een rondleiding lieten diverse collega's zien hoe zorg, onderzoek en kennis delen samenkomt bij Slingedael, en hoe we daarmee landelijk en internationaal van betekenis kunnen zijn voor mensen met het syndroom van Korsakov.

Anno gaf aan onder de indruk te zijn van wat hij zag en hoorde: "Hoe jullie onderzoek en het kennisnetwerk inzetten om de zorg voor mensen met het syndroom van Korsakov te ontwikkelen, klinkt precies als hoe we het bedoelden toen we het kwaliteitskader vanuit het VWS schreven." Met dat compliment gaan we trots het nieuwe jaar in.

In de rondleiding kwam Anno onder andere bewegingagoog Joël tegen, die hem uitdaagde voor een spelletje dat Joël eerder met een bewoner deed. Daar was Anno erg over te spreken. ''Ook al ken ik het indrukwekkende werk van het Korsakov Expertisecentrum, toch heb ik weer nieuwe dingen gezien en mogen ervaren. Zoals het behendigheidsspel met de bal (zie foto) waarmee mensen die door Korsakov apathisch zijn geworden, toch worden aangezet om te bewegen.''

Bedankt voor je komst, Anno, en graag tot ziens!

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.