Hoogcomplexe verpleging

pniel 5 beademing

Hoogcomplexe verpleging

U heeft hoogcomplexe verpleegkundige zorg nodig, zoals bijv. het inbrengen van een sonde of een katheter of de verzorging van centrale lijnen het bedienen van pompen en de verzorging van gecompliceerde wonden. Dan kunt u hiervoor terecht in Pniël. 

Werkwijze en waar

Op de verpleegafdeling in Pniël staat een team voor u klaar dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van hoogcomplexe verpleegtechnische zorg. Pniël werkt nauw samen met het IJsselland Ziekenhuis.

Indicatie en kosten

U heeft een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Soms kunt u met een andere indicatie ook bij ons komen wonen. Het zorgadviesbureau kan u hierover informeren.  Met een indicatie voor verblijf, wordt wonen in een verpleeghuis betaald vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). De overheid vergoedt een groot deel, daarnaast betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte hiervan. U vraagt de indicatie aan bij het CIZ.

Op onze locaties bieden we ook aanvullende diensten zoals het wassen van kleding, televisie-aansluiting etc. Kijk op de site van de betreffende locatie welke diensten we bieden en welke kosten hieraan zijn verbonden.

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met onze zorgadviseurs? Neem dan telefonisch contact op via 010-27 26 430 of stuur een e-mail naar zorgadviesbureauwzw@leliezorggroep.nl. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op. Wilt u weten of u direct bij ons terecht kunt? Bekijk dan onze actuele wachtlijst

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.