Gecompliceerde herstelzorg

pniel 1 beademing

Gecompliceerde herstelzorg

Heeft u een verminderde conditie, nog niet herstelde wonden of andere redenen dat u tijdelijk niet thuis kunt wonen? Dan kunt u terecht in Pniel voor gecompliceerde herstelzorg. Dit is hier één van de specialismen. Verschillende afdelingen in Pniël zijn volledig ingericht voor uw tijdelijke verblijf. U kunt herstellen, reactiveren en intern trainen.

Werkwijze en waar

Voor de zorg en het herstel staat een team van behandelaren en specialisten voor u klaar. Het team bestaat onder andere uit een fysiotherapeut, een ergotherapeut, een arts, een maatschappelijk werker en een psycholoog. Ze ondersteunen u om de dagelijkse bezigheden weer op te pakken en houden uw gezondheid in de gaten. Met alle disciplines wordt gewerkt aan een zorgplan dat we samen met u opstellen met als doel zo snel mogelijk terug naar de situatie voor de ziekenhuisopname. Mocht dit niet haalbaar blijken ondersteunen we u in het zoeken naar een passende woonvorm.Pniël werkt nauw samen met de volgende ziekenhuizen: het Havenziekenhuis, het Vlietland Ziekenhuis en het IJsselland Ziekenhuis

Indicatie en kosten

U heeft een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Soms kunt u met een andere indicatie ook bij ons komen wonen. Het zorgadviesbureau kan u hierover informeren.  Met een indicatie voor verblijf, wordt wonen in een verpleeghuis betaald vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). De overheid vergoedt een groot deel, daarnaast betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte hiervan. U vraagt de indicatie aan bij het CIZ.

Op onze locaties bieden we ook aanvullende diensten zoals het wassen van kleding, televisie-aansluiting etc. Kijk op de site van de betreffende locatie welke diensten we bieden en welke kosten hieraan zijn verbonden.

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met onze zorgadviseurs? Neem dan telefonisch contact op via 010-27 26 430 of stuur een e-mail naar zorgadviesbureauwzw@leliezorggroep.nl. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op. Wilt u weten of u direct bij ons terecht kunt? Bekijk dan onze actuele wachtlijst

 

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.