Beademingszorg

pniel 2 beademing

Beademingszorg

Heeft u beademingszorg nodig? Dan kunt u hiervoor terecht in Pniël in Rotterdam. In verpleeghuis Pniël is beademingszorg (24-uurs zorg) een van de specialismen. Hier kunt u tijdelijk of voor langere tijd verblijven als u vanwege uw (spier)ziekte van beademing afhankelijk bent en om verschillende redenen niet meer thuis kunt wonen.

Werkwijze en waar

Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om beademingszorg te bieden. Zij werken samen met het Centrum voor Thuisbeademing van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.  Kennis van de beademingsapparatuur behoort onder andere tot de expertise van onze medewerkers. De medewerkers bieden alle benodigde zorg  rondom beademing en er is continue bewaking van de beademing.

Indicatie en kosten

U heeft een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Soms kunt u met een andere indicatie ook bij ons komen wonen. Het zorgadviesbureau kan u hierover informeren.  Met een indicatie voor verblijf, wordt wonen in een verpleeghuis betaald vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). De overheid vergoedt een groot deel, daarnaast betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte hiervan. U vraagt de indicatie aan bij het CIZ.

Op onze locaties bieden we ook aanvullende diensten zoals het wassen van kleding, televisie-aansluiting etc. Kijk op de site van de betreffende locatie welke diensten we bieden en welke kosten hieraan zijn verbonden.

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met onze zorgadviseurs? Neem dan telefonisch contact op via 010-27 26 430 of stuur een e-mail naar zorgadviesbureauwzw@leliezorggroep.nl. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op. Wilt u weten of u direct bij ons terecht kunt? Bekijk dan onze actuele wachtlijst

 

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.