Verpleeghuis De Koningshof sluit haar deuren

Verpleeghuis De Koningshof sluit haar deuren

Verpleeghuis De Koningshof sluit haar deuren

Lelie zorggroep heeft in november 2016 helaas moeten besluiten verpleeghuis De Koningshof aan de Spinozaweg te Rotterdam te sluiten. Het gebouw voldeed niet aan de eisen voor verpleeghuiszorg en was daarvoor ook niet geschikt te maken. Samen met bewoners en familie van bewoners hebben we een zorgvuldig overdrachtstraject af kunnen ronden. Alle bewoners hebben een andere woonlocatie gevonden waar zij zorg en behandeling ontvangen. Dit betekent dat De Koningshof op 22 mei a.s. definitief haar deuren sluit.

Hartelijk dank

De Koningshof werd in 1968 op initiatief van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Rotterdam –Zuid geopend als verzorgingshuis. Zo’n 50 jaar hebben we met  liefde, aandacht en toewijding zorg geboden aan de vele bewoners van ons huis. We hebben een goede relatie met familie, vrienden, verwanten, verwijzers, de kerken altijd bijzonder op prijs gesteld.  Hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen.

Aanbod Lelie zorggroep

Lelie zorggroep blijft met tien verpleeg- en verzorgingshuizen beschikbaar voor bewoners van regio Rotterdam. Wij kunnen in bijna heel Rotterdam goed op elkaar afgestemde zorg bieden, ook zorgsoorten die niet onder de Wmo vallen.

Meer informatie over ons aanbod vindt u hier.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.