Studenten ontmoeten verpleegkundigen Curadomi en Agathos op CHE

Studenten ontmoeten verpleegkundigen Curadomi en Agathos op CHE

Studenten ontmoeten verpleegkundigen Curadomi en Agathos op CHE

Studenten verpleegkunde van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) kregen gisteren een inkijkje in hun carrièreperspectief van onze verpleegkundigen van Curadomi en Agathos. Onder het genot van een pizza en een drankje spraken zij over hun eigen motivatie. En luisterden ze naar de verhalen die onze collega's te vertellen hadden. Van de wijkverpleegkundige in opleiding die vertelde waarom zij juist voor de thuiszorg kiest tot de ervaren verpleegkundige die bij cliënten thuis blij is met haar opgedane ervaring in het ziekenhuis en de psychiatrie. En onze innovatieadviseur vertelde over de laatste ontwikkelingen in de thuiszorg.

Vandaag herhalen we deze actie met studenten van Hogeschool Rotterdam die op bezoek komen in ons hoofdkantoor.

Mooi om zo de slogan 'maak kennis met kunde' van de Week van zorg en welzijn in praktijk te brengen. Dank voor de gastvrijheid van de CHE en vooral dank aan de enthousiaste deelname van de studenten. Dit smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer!

Benieuwd naar jouw carrièrekansen in de (thuis)zorg? Kijk op werkenmetwaardering.nl voor onze vacatures en maak kennis met ons als werkgever.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.