Specialiteit De Burcht geopend onder grote belangstelling

Specialiteit De Burcht geopend onder grote belangstelling

Specialiteit De Burcht geopend onder grote belangstelling

Onder grote belangstelling uit de wijk het Lage Land werd woensdagmiddag De Specialiteit in De Burcht geopend. Ruim tweehonderd bezoekers zorgden ervoor dat het nieuwe restaurant van De Burcht stampvol zat en stond. Een mooie start voor de medewerkers van De Specialiteit. En mooi om te zien dat de bewoners uit de wijk de nieuwe lunchroom en het bijbehorende wijkbedrijf weten te vinden. Bezoekers kregen uitleg over de nieuwe opzet van Aad de Kool en van René Hoeflaak van het wijkbedrijf dat gisteren ook geopend werd.

Sociaal lunchen

Bij De Specialiteit werken mensen die tijdens hun werk een steuntje in de rug nodig hebben. De Specialiteit is gevestigd in De Burcht, Van Moorselplaats 1 in Het Lage Land (Prins Alexander). De Specialiteit is onderdeel van Lelie zorggroep. Bewoners uit De Burcht en de wijk kunnen er genieten van verse koffie, gebak, een heerlijk broodje of een warme maaltijd. Wie in de Specialiteit komt eten, draagt bij aan een volwaardige werkplek voor mensen met een indicatie voor dagbesteding. Sociaal lunchen noemen wij dat.

De Specialiteit in De Burcht is doordeweeks open van 10.00 uur tot 16.00 uur en in het weekend van 11.00 uur tot 16.00 uur. Het is mogelijk om in de Specialiteit feestjes of vergaderingen te houden en catering te regelen voor op het werk of thuis. Zie ook de website van De Specialiteit.

Een glimlach en een goed gevoel

In Tiendhove in Krimpen aan den IJssel is al langer een locatie van de Specialiteit gevestigd. Omdat het concept zo goed aanslaat en omdat het een goede manier is om mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding te bieden, start Lelie zorggroep nu ook met een vestiging in De Burcht. Ons doel is dat medewerkers hun dag met een glimlach en een goed gevoel beginnen en afsluiten; en tegelijkertijd op een professionele manier een lunchroom runnen met een goede kop koffie, een lekker broodje én hartverwarmende bediening.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.