Een bijzondere huwelijkssluiting

Een bijzondere huwelijkssluiting

Een bijzondere huwelijkssluiting

Na 23 jaar is Cees (73) erin geslaagd het ja-woord te krijgen van zijn geliefde Letitia. Dit bijzondere moment van geluk deelden zij op 20 juli 2017 op een bijzondere plek: het stiltecentrum van het Maasstad ziekenhuis.

Al 23 jaar is het de hartenwens van Cees: de mooiste dag van zijn leven beleven met zijn geliefde Letitia. Hij haalde van alles uit de kast: hij vroeg en kreeg toestemming van de moeder van Letitia, van zijn kinderen en zelfs zijn kleinkinderen. En nu is het dan zover, een bijzonder moment van geluk.

Met kinderen en kleinkinderen als getuigen gaven zij elkaar het ja-woord. Cees en Letitia waren zichtbaar ontroerd: tranen van geluk en een zoen om het ja-woord te bezegelen.

Cees verblijft op dit moment in verpleeghuis Westerstein, een locatie van Lelie zorggroep. Ook personeel van Westerstein maakte dit hoogtepunt mee. Doriene van Rosmalen, maatschappelijk werker bij Westerstein trad op als getuige. De plechtigheid werd afgesloten met een feestelijk moment van felicitaties en koffie met gebak.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.