Participarade

Participarade

Participarade

De Blaauwe Zalm tijdens de Participarade

Op zaterdag 27 augustus is er weer een Participarade in Hoogvliet. Komt u ook langs? De Blaauwe Zalm is ook aanwezig in onze tent met informatie over de activiteiten in de Blaauwe  Zalm, dé mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. We kunnen u informatie geven over wat Dock kan betekenen voor u, hulp bij allerlei zaken voor jong en oud, zoals Trainingen en cursussen die gegeven worden door Dock, Fit Gezond Hoogvliet, Mantelzorgondersteuning, Prestatie 010, Welzijn op recept, Wandelen, 75+ huisbezoeken, de Comfortwoning enz. Lelie zorggroep heeft een Zorgwinkel hierover kunt u informatie krijgen zoals ook virtuele thuiszorg, de zorg van nu en de toekomst. Vanuit de Blaauwe Zalm kunt u ook de Rolstoelfiets en de Duo-fiets zien en even op het plein een stukje uitproberen.
Kennis maken met De Specialiteit (folders) die in de Blaauwe Zalm actief is.
Vrijwilligerswerk, wat kan u betekenen voor een ander? Hoe kunt u uw talenten op een mooie wijze  gebruiken of ontwikkelen. Vrijwilligerswerk proeven kan altijd. U kunt een test doen, zodat u weet wat het best bij u past. Lelie zorggroep biedt ook eerstelijnszorg. Wist u bijvoorbeeld dat Ergotherapie in de basisverzekering zit voor een aantal uur.
Wij bieden u deze middag dus veel informatie, kom bij ons langs. We hebben een leuke goody bag voor mensen die serieuze informatievragen voor ons hebben.
https://www.participarade.nl/

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 263 03 33

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.