Activiteiten

Samenkomsten

Activiteiten

De activiteiten in Siloam omvatten onder andere optredens met muziek, dans of theater. Ook organiseren we themamaaltijden: heerlijke driegangendiners bereid door onze kok.

Verder zijn er in Siloam diverse verenigingen waar u samen met anderen een hobby kunt uitoefenen en andere mensen ontmoet. Tot slot zijn er door het jaar heen verschillende grote activiteiten, zoals de rolstoelvierdaagse en activiteiten tijdens de feestdagen.

Ga naar het overzicht van onze activiteiten en verenigingen.

Om de kosten van onze activiteiten en verenigingen te financieren, werken wij in Siloam met welzijnsabonnementen.

Als u bij ons woont

Als u in Siloam woont, betaalt u € 20 per maand. Voor dat bedrag kunt u aan alle activiteiten en verenigingen van uw keuze deelnemen. Woont u in Westerstein? Dan bedragen de kosten € 15 per maand.

Voor het abonnement dient u een machtiging af te geven. Als u bij ons komt wonen, zal de medewerker van onze cliëntenadministratie u hiernaar vragen. Mocht u later willen reageren, dan kan dat met een los machtigingsformulier verkrijgbaar bij de servicebalie van Siloam.

Als u in Hoogvliet woont

De kosten voor deelname aan de activiteiten en verenigingen in Siloam kunt u per keer voldoen. U kunt ook kiezen voor een van onze welzijnsabonnementen voor wijkbewoners:

  • Abonnement 1: ‘Uit, dichtbij huis’. Kosten: € 18,50 per maand.
    Met dit abonnement kunt u deelnemen aan de optredens en de maandelijkse themamaaltijden.
  • Abonnement 2: ‘Verenigingsleven’. Kosten: € 20 per maand.
    Met dit abonnement kunt u deelnemen aan maximaal drie wekelijkse verenigingen.
  • Abonnement 3: ‘Alles in één’. Kosten: € 30 per maand.
    Dit abonnement geeft u recht op deelname aan alle activiteiten en (een onbeperkt aantal) verenigingen. Daarnaast kunt u met dit abonnement deelnemen aan alle grote activiteiten die gedurende het jaar georganiseerd worden.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u een abonnement afsluiten of meer weten? Neem dan contact op met Marianne de Paauw, coördinator Welzijn, via telefoonnummer (010) 26 30 333 of e-mail (m.depaauw@leliezorggroep.nl). Wij hopen u in Siloam te begroeten!

Siloam

Kruisnetlaan 410, 3192 KE, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 263 03 33

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.