Zorg in Siloam

Samenkomsten
Restaurant 1
Restaurant
Ontmoeting
Bijbel
Lezende mevrouw
Slaapkamer
Eettafel
Woonkamer
Keuken
Woning buitenkant
Buitenkant 2
Buitenkant

Zorg in Siloam

In Siloam bieden wij u een veilige, vertrouwde plek. In het menu kunt u lezen over ons aanbod op deze locatie. Hieronder vertellen we over de werkwijze en bijzonderheden van Siloam. Kennismaken met onze locatie? Bekijk de video!

In verpleeghuis Siloam zijn aparte afdelingen voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke aandoeningen. U woont in een één- of tweepersoonskamer die u met eigen spullen een persoonlijk accent kunt geven. Per afdeling is er een gemeenschappelijke huiskamer. De specialist ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor uw behandeling. Siloam heeft een afdeling kleinschalig wonen voor als er sprake is van geestelijke achteruitgang. Deze is gevestigd in Westerstein.

Kortdurend verblijf

Kunt u tijdelijk niet thuis wonen, bijvoorbeeld na ziekenhuisopname of tijdens vakantie van uw mantelzorger? Siloam heeft twee plaatsen voor kortdurend verblijf.

De Rietplaat

In de Siloam-flat (direct naast het verpleeghuis) en Westerstein (boven het verpleeghuis) zijn seniorenappartementen met twee of drie kamers. U huurt de woning van woningcorporatie SOR of Vestia en woont er zelfstandig. Zo nodig biedt Siloam in samenwerking met de afdeling thuiszorg van Lelie zorggroep zorg aan huis. Met een verwijzing van de huisarts kunt u tevens gebruik maken van de fysiotherapeut, diëtist, ergotherapeut en logopedist van Siloam. De huisarts kan ook de specialist ouderengeneeskunde van Siloam consulteren. 

Palliatieve zorg

Op de afdeling Maashaven heeft Siloam een aantal kamers gereserveerd voor cliënten in de laatste levensfase. Deze kamers zijn onderdeel van een verpleegafdeling waar 24-uurszorg geboden wordt. U hebt een eigen ruime, ingerichte kamer met koffie- en theefaciliteiten waar u in alle rust en met uw eigen gewoontes afscheid kunt nemen van uw dierbaren en van het leven.

Geestelijke verzorging

Het verblijf in een verzorgings- of verpleeghuis is een periode waarin levens- en zingevingsvragen naar boven komen. Vanuit onze christelijke visie op zorg, vinden wij het belangrijk dat wij onze bewoners hierbij waar mogelijk en gewenst ondersteunen. Onze geestelijk verzorgers bieden een luisterend oor en begeleiding. Dat doen zij voor alle bewoners van onze locaties, ongeacht hun levensovertuiging. Lees meer over hoe wij vorm geven aan geestelijke verzorging op onze locaties.

Siloam

Kruisnetlaan 410, 3192 KE, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 263 03 33

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.