Zorgwinkel Siloam | Lelie zorggroep wzw

Lelie 010

Zorgwinkel Siloam

Wilt u er zeker van zijn dat het product wat u zoekt aanwezig is in de winkel, en dat er een medewerker is om u te helpen? Bel dan eerst naar 0900 - 22 44 777 om een afspraak te maken. Bent u niet in de gelegenheid om naar de zorgwinkel te komen, dan kunnen wij u ook aan huis bezoeken. Neem contact met ons op!

Zorgwinkel Siloam biedt jong en oud een helpende hand, een luisterend oor en oplossingen voor persoonlijke problemen. U kunt bij ons terecht met uw vragen over gezondheid, zorg en welzijn. Wij kennen de wijk en de organisaties die er actief zijn. En we zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Met een kopje koffie of thee nemen we de tijd om uw vragen te beantwoorden of advies te geven. Wij hebben korte lijnen met onze behandelaren waardoor we snel met elkaar naar een oplossing kunnen zoeken.

U kunt bij de zorgwinkel Siloam ook terecht voor het aanschaffen van mondkapjes! Eén stuk voor €6,- en twee stuks voor €10,-. Klik hier voor een instructie voor het gebruik.

Hulpmiddelen

Zorgwinkel Siloam heeft een scala aan hulpmiddelen te koop. Hulpmiddelen die door ergo- en fysiotherapeuten worden aanbevolen, zoals krukken, rollators, beugels en toilet- en bedverhogers. Middelen voor mensen die slechtziend zijn, zoals klokken en leeshulpmiddelen. Ook hebben we allerlei technische hulpmiddelen, zoals de Clavisio Smart sleutelkluis, de Wolk (heupairbag) en slimme sensoren. In de winkel verkopen wij o.a. de producten van Abel2.

Huren
Het huren van krukken, rollators en looprekken wordt niet meer door uw zorgverzekeraar vergoed. De tarieven die wij hanteren, zijn als volgt: 

Huurtarief krukken per week: € 7,50
Huurtarief looprek per week: € 7,50

Bij aanvang van de huur betaalt u € 40  borg (contant).


Maaltijdservice

Maak kennis met de maaltijdservice via zorgwinkel Siloam. Soms komt koken er gewoon niet van; u heeft een drukke dag, u bent laat thuis, u bent niet in staat zelf te koken of uw mantelzorger is op vakantie. En toch wilt u graag vers, gevarieerd en lekker eten. Voor die momenten zijn er de verse en gevarieerde gerechten van Lelie zorggroep.

Download hier de flyer van de maaltijdservice.

 

Innovatie

E-health en innovatie zijn belangrijk voor ons. Daarom werken we samen met de Rotterdam ehealth Agenda.

 

Zorgeloos 2030

Met elkaar zorgen we voor een zorgeloos 2030!
Bekijk een mooie documentaire van Vincent van den Broek: door Hoogvlieters voor Hoogvlieters.

 

Adres, contactgegevens en openingstijden

Zorgwinkel Siloam
Kruisnetlaan 410
3192 KE Hoogvliet - Rotterdam
T 0900-2244777 (gebruikelijke belkosten)
E zorgwinkel@leliezorggroep.nl
W www.leliezorggroep010.nl/zorgwinkels

Zorgwinkel Siloam is geopend van dinsdag t/m donderdag van 09.00 uur tot 16.30 uur. U kunt vrijblijvend binnenlopen om u te laten adviseren. Of neem telefonisch contact met ons op.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 263 03 33

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.