Zorgwinkel | Lelie zorggroep wzw

Zorgwinkel Siloam

Zorgwinkel

De zorgwinkel is geopend van dinsdag t/m donderdag van 09.00 uur tot 16.30 uur. Wilt u er zeker van zijn dat het product wat u zoekt aanwezig is in de winkel, en dat er een medewerker is om u te helpen? Bel dan eerst naar 0900 - 22 44 777 om een afspraak te maken. Bent u niet in de gelegenheid om naar de zorgwinkel te komen, dan kunnen wij u ook aan huis bezoeken. Neem contact met ons op!

Zorgwinkel Siloam biedt jong en oud een helpende hand, een luisterend oor en oplossingen voor persoonlijke problemen. U kunt bij ons terecht met uw vragen over gezondheid, zorg en welzijn. Wij kennen de wijk en de organisaties die er actief zijn. En we zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Met een kopje koffie of thee nemen we de tijd om uw vragen te beantwoorden of advies te geven. Wij hebben korte lijnen met onze behandelaren waardoor we snel met elkaar naar een oplossing kunnen zoeken.

Hulpmiddelen

Zorgwinkel Siloam heeft een scala aan hulpmiddelen te koop. Hulpmiddelen die door ergo- en fysiotherapeuten worden aanbevolen, zoals krukken, rollators, beugels en toilet- en bedverhogers. Middelen voor mensen die slechtziend zijn, zoals klokken en leeshulpmiddelen. Ook hebben we allerlei technische hulpmiddelen, zoals de Clavisio Smart sleutelkluis, de Wolk (heupairbag) en slimme sensoren. In de winkel verkopen wij o.a. de producten van Abel2.

Huren
Het huren van krukken, rollators en looprekken wordt niet meer door uw zorgverzekeraar vergoed. De huurtarieven die wij hanteren, zijn als volgt:

  • Krukken: €7,50 per week
  • Rollator: €14,00 per week (voor de eerste twee weken), daarna €2 per dag. Mocht u na vier weken een nieuwe rollator kopen, dan vervalt de huur.
  • Looprek: €7,50 per week

Bij aanvang van de huur betaalt u €40 borg (contant). Let op: wij hebben geen contant geld in de winkel. Wilt u de borg daarom gepast meenemen? Deze krijgt u retour bij het inleveren van het gehuurde materiaal. Het bedrag van de huur moet wel gepind worden. U kunt met het AOW-tegoed op uw Rotterdampas betalen bij de zorgwinkel.

Innovatie in Siloam

Op diverse gebieden is Siloam, in samenwerking met diverse partners, bezig met het innoveren van de zorg. Ook de zorgwinkel speelt daarin een belangrijke rol.

Adres, contactgegevens en openingstijden

Zorgwinkel Siloam
Kruisnetlaan 410
3192 KE Hoogvliet - Rotterdam
T 0900-2244777 (gebruikelijke belkosten)
E zorgwinkel@leliezorggroep.nl
W www.leliezorggroep010.nl/zorgwinkels

Klik hier voor een actuele routebeschrijving per openbaar vervoer, fiets of auto. 

Zorgwinkel Siloam is geopend van dinsdag t/m donderdag van 09.00 uur tot 16.30 uur. U kunt vrijblijvend binnenlopen om u te laten adviseren. Of neem telefonisch contact met ons op.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 263 03 33

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.