Over ons | Lelie zorggroep wzw

Buitenkant

Over ons

In en vanuit een markant gebouw met mooie tuin, midden in Hoogvliet, biedt Siloam een compleet pakket aan zorg en diensten voor ouderen. Een unieke combinatie van zelfstandig wonen tot intensieve verpleeghuiszorg. In een aangename, rustige sfeer zijn er in Siloam veel activiteiten, ook voor wijkbewoners. We werken vanuit een christelijke levensbeschouwing; vanuit die visie is iedereen welkom in Siloam.

Kennismaken met onze locatie? Bekijk de video!

In Siloam zijn diverse voorzieningen waarvan zowel de eigen bewoners als wijkbewoners gebruik kunnen maken. Naast het Ontmoetingspunt zijn er een kapsalon, een pedicure en een winkel voor de dagelijkse boodschappen. Er is een rijk verenigingsleven. In Siloam, De Rietplaat (direct naast Siloam) en Westerstein zijn seniorenappartementen met twee of drie kamers. U huurt de woning van woningcorporatie SOR of Vestia en woont er zelfstandig. Zo nodig biedt Siloam zorg aan huis, in samenwerking met het thuiszorgteam van Lelie zorggroep.

Onderdeel van Lelie zorggroep

Siloam is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep bundelt de krachten van verschillende christelijke zorgaanbieders in Nederland, waaronder Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn, voorheen bekend als Zorggroep Rijnmond. In Rotterdam en Krimpen aan den IJssel biedt Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn een breed scala aan ouderenzorg van huishoudelijke ondersteuning tot intensieve verpleeghuiszorg. Kijk voor meer informatie over onze activiteiten in Rotterdam op onze hoofdwebsite. Verder horen bij Lelie zorggroep ook de onderdelen Agathos thuiszorg, Agathos hulpverlening en Curadomi thuiszorg. Lees meer over Lelie zorggroep op onze website.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 263 03 33

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.