Nationale Pannenkoekdag in Siloam

Nationale Pannenkoekdag in Siloam

Nationale Pannenkoekdag in Siloam

In Siloam is de Nationale Pannenkoekdag weer gevierd met het bezoek en hulp van de kinderen van Obs de Tuimelaar. Totaal 25 kinderen onder begeleiding van leerkrachten en moeders toverde het Ontmoetingspunt om, naar een pannenkoekrestaurant met poster die ze gemaakt hadden op school en mooie menukaarten. Zij hebben geholpen de pannenkoeken uit te delen en ijsjes uitdelen. Ze hebben een praatje met de bewoners gemaakt. De interesse in elkaar was wederzijds. Ze hebben ook geholpen om bewoners weer naar hun kamer of huiskamer te brengen na afloop.

Bijna alle bewoners van de verpleeghuisafdelingen waren beneden in het Ontmoetingspunt om te genieten van de heerlijke pannenkoeken die gebakken waren door Lianne Huissen die meer dan 250 pannenkoeken heeft staan bakken. Bij navraag was er iemand in de zaal die 5 pannenkoeken op had. Heerlijk met poedersuiker of stroop, ze smaakte heerlijk. Er hebben ook kinderen geholpen op de afdeling de Rijnhaven om pannenkoeken uit te delen aan de bewoners. Bewoners vonden het fantastisch dat de kinderen er waren en sommige wilde graag met de kinderen op de foto.

Ook bewoners van de seniorenwoningen waren beneden, en ook wijkbewoners kwamen op de oproep af in het kader van de Week van Zorg en Welzijn, om de pannenkoeken te proeven.

Na afloop hebben de kinderen nog gerbera's uitgedeeld aan de bewoners. Dit vonden ze prachtig. Ze hadden er 50 bij zich en dat was te weinig maar dat mocht de pret niet drukken.

Wilt u meer weten over het ontstaan van de Nationale Pannenkoekdag dan kunt u op de onderstaande website kijken.

https://www.pannenkoekdag.nl/over-pannenkoekdag

 

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 263 03 33

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.