Haringparty

Haringparty

Haringparty

Op donderdag 21 juli was er een gezellige haringparty in Siloam. Het was de bedoeling om buiten dit te doen, maar deze keer zat het weer niet mee. Maar binnen was het ook gezellig en de haringen waren verrukkelijk van de Haringkar uit Hoogvliet. Ook "De Meiden van Chocolade en Snoep" waren er met ijs.

Daarnaast was Sunny aanwezig die met haar zang er een gezellige boel van maakte. Familie was gelukkig ook aanwezig om voor de bewoners van het verpleeghuis de dag op te vrolijken tijdens dit moment.

De opening werd verricht door Casper Schoneberg van de SOR. Een ieder deed een poging om de haring op een goede wijze te eten, met of zonder uitjes. Zelf onze geestelijk verzorgster Femmy deed het helemaal top. En de ijsjes waren ook overheerlijk.

Dit feestje werd ook mede mogelijk gemaakt dor de SOR, Lelie zorggroep, Pameijer, Dock, Hoogvliet Actief en Opzoomer Mee.  Allemaal bedankt namens de bewoners. Ook alle vrijwilligers bedankt die deze middag er waren om te helpen. Het is toch heel wat werk om te realiseren. Toppers zijn jullie.

       

   

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 263 03 33

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.