Fitfestival zaterdag 23 april 10.30 - 14.00 uur

Fitfestival zaterdag 23 april 10.30 - 14.00 uur

Fitfestival zaterdag 23 april 10.30 - 14.00 uur

Kom op 23 april langs bij het FitFestival in Hoogvliet!

Op zaterdag 23 april 2022 van 10.30 tot 14.00 uur wordt in Hoogvliet het Safari FitFestival 55+ georganiseerd! Bij verschillende kraampjes op locatie Siloam kun je als inwoner van Hoogvliet allerlei gratis gezondheidschecks en leuke activiteiten doen. Ontdek bijvoorbeeld welke sociale activiteiten er allemaal zijn in jouw buurt, laat je glucose opmeten, of test je talenkennis. Daarnaast is er om 13.00 uur ook een feestelijke opening van de Comfortwoning! Een safari is nog nooit zo gezellig én nuttig geweest. Iedereen is welkom op het FitFestival, met speciale aandacht voor de 55+’ers. Je zult verrast zijn door alles wat Hoogvliet jou te bieden heeft…
Wil je als gezondheidsaanbieder uit Hoogvliet aansluiten bij het FitFestival? Stuur dan een mailtje naar fitfestival@schuttelaar.nl!


Kom op 23 april langs tijdens bij het FitFestival in Hoogvliet!

Tijdens het Safari Fitfestival 55+ kan je als bewoner van Hoogvliet door middel van een safari kennismaken met allerlei (gratis) activiteiten op het gebied van gezonde voeding, beweging en leefstijl. Verschillende enthousiaste partners op het gebied van vitaliteit uit Hoogvliet staan die dag voor je klaar! Door als bezoeker op safari te gaan langs de partners, ontdek je bijvoorbeeld je bloeddruk en glucoselevel, ontdek je de verschillende sociale activiteiten bij jou in de buurt, doe je een taal en gezondheidsquizje, ontdek je een budgetmaatje en ben je bij de feestelijke opening van de Comfortwoning. Een safari is nog nooit zo leuk en nuttig geweest!

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 263 03 33

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.