Fototentoonstelling Project Spiegelbeeld

Fototentoonstelling Project Spiegelbeeld

Fototentoonstelling Project Spiegelbeeld

In Pniël is tot eind september een mooie fototentoonstelling te bewonderen: Fotoproject Spiegelbeeld. De tentoonstelling brengt het verleden op een creatieve en unieke manier tot leven. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen.

Initiatiefneemster Tonny van der Linden is activiteitenbegeleidster in Pniël. Zij vertelt "Ik wilde dit project heel graag uitvoeren in Pniël. Een soortgelijk project is jaren geleden uitgevoerd door een Amerikaanse fotograaf en stond in het tijdschrift Libelle. Hij werkte met modellen die de jongere weergave in het spiegelbeeld speelden. Zelf vond ik het leuker als de bewoners van Pniël een foto van zichzelf van vroeger hadden. Het fotoproject was ik even vergeten tot iemand tegen mij zei 'Zie je die mevrouw daar lopen met die rollator? Die werd vroeger nagefloten op de Oudedijk!' Ik hoor wel altijd de verhalen van vroeger en wat iedereen zo’n heel leven heeft meegemaakt. Soms vergeet ik dan even dat ze er niet altijd zo hebben uitgezien. Dit project kwam tot stand door fotograaf John le Noble en Joost Moolenburgh die de fotomontage voor zijn rekening nam en uren naast mij moest zitten."

Voor meer informatie of nabestellingen van de foto's kan contact worden opgenomen met Tonny van der Linden. Zij is aanwezig op donderdag en vrijdag.       

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 272 64 44

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.