Revalidatiezorg

Mevrouw 2

Revalidatiezorg

Moet u revalideren of herstellen na bijvoorbeeld een ongeval, operatie of ziekenhuisopname? In Pniël bieden wij alle benodigde zorg, behandeling en begeleiding. Ook als u thuis revalideert, kunt u een beroep op ons doen. Wij zijn gespecialiseerd in revalidatiezorg voor ouderen, ook wel geriatrische revalidatiezorg genoemd.

Samen met u en uw mantelzorger werken we aan uw herstel. Zodat u zich weer zo snel en goed mogelijk zelf kunt redden.

Hoe wij te werk gaan

U wordt begeleid door een deskundig en betrokken team van zorgverleners en behandelaren. Zoals de diëtist, de ergotherapeut, de fysiotherapeut, de logopedist, de verpleegkundige, de psycholoog en de maatschappelijk werker. Zij ondersteunen u tijdens uw revalidatieproces waarin u zowel zelfstandig als onder begeleiding oefent met het uitvoeren van alledaagse handelingen en activiteiten. Ook inzetbaar zijn de activiteitenbegeleider en de geestelijk verzorger. De specialist ouderengeneeskunde biedt medische begeleiding en is als hoofdbehandelaar eindverantwoordelijk voor uw revalidatieproces.

Persoonlijk revalidatieplan

Als u bij ons komt, stellen we samen doelen op. Daarin staat wat u moet kunnen om weer thuis te kunnen wonen. Ook maken we een inschatting van uw opnameduur. Deze informatie wordt vastgelegd in een persoonlijk revalidatieplan dat we regelmatig met elkaar bespreken. Zodat we zeker weten dat we op het goede spoor zitten.

Kosten en verwijzing

Verwijzing

Wij werken nauw samen met de ziekenhuizen in de Rotterdamse regio. Voor revalidatiezorg heeft u een verwijzing nodig van de specialist in het ziekenhuis.

Zorgverzekeringswet

De kosten voor kortdurend verblijf en geriatrische revalidatiezorg worden vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet. Dat betekent dat uw eigen risico van toepassing is.

Contactgegevens en openingstijden

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met onze zorgadviseurs? U kunt ons bellen via (010) 272 64 30 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur) of een e-mail sturen naar zorgadviesbureauwzw@leliezorggroep.nl. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op.

Lees ook onze revalidatiefolder 'Revalideren of herstellen? Welkom in Pniël'

Pniël

Oudedijk 15, 3062 AB, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 272 64 44

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.