Zorgwinkel Pniël | Lelie zorggroep wzw

Lelie 010

Zorgwinkel Pniël

Zorgwinkel Pniël biedt jong en oud een helpende hand, een luisterend oor en oplossingen voor persoonlijke problemen. U kunt bij ons terecht met uw vragen over gezondheid, zorg en welzijn. Wij kennen de wijk en de organisaties die er actief zijn. En we zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Met een kopje koffie of thee nemen we de tijd om uw vragen te beantwoorden of advies te geven. Wij hebben korte lijnen met onze behandelaren waardoor we snel met elkaar naar een oplossing kunnen zoeken.

Hulpmiddelen
Zorgwinkel Pniël heeft een scala aan hulpmiddelen te koop. Hulpmiddelen die door ergo- en fysiotherapeuten worden aanbevolen, zoals krukken, rollators, beugels en toilet- en bedverhogers. Middelen voor mensen die slechtziend zijn, zoals taststokken, klokken en leeshulpmiddelen. Ook hebben we allerlei technische hulpmiddelen, zoals de Clavisio Smart sleutelkluis, de Wolk (heupairbag) en slimme sensoren. In de winkel verkopen wij o.a. de producten van Abel2.

Innovatie
E-healt en innovatie zijn belangrijk voor ons. Daarom werken we samen met de Rotterdam ehealth Agenda.

Adres en openingstijden
Zorgwinkel Pniël
Oudedijk 15
3062 AB Rotterdam
T (010) 27 26 407
E info@leliezorggroep.nl
W www.leliezorggroep010.nl/zorgwinkelpniel

Zorgwinkel Pniël is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. U kunt vrijblijvend binnenlopen om u te laten adviseren. Of neem telefonisch contact met ons op.

Lees het interview met onze zorgwinkelmedewerkers in De Ster van Kralingen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 272 64 44

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.