Zorgwinkel Pniël | Lelie zorggroep wzw

Pniël zorgwinkel

Zorgwinkel Pniël

Wilt u er zeker van zijn dat het product wat u zoekt aanwezig is in de winkel, en dat er een medewerker is om u te helpen? Bel dan eerst naar 0900 - 22 44 777 om een afspraak te maken. Bent u niet in de gelegenheid om naar de zorgwinkel te komen, dan kunnen wij u ook aan huis bezoeken. Neem contact met ons op!

Zorgwinkel Pniël biedt jong en oud een helpende hand, een luisterend oor en oplossingen voor persoonlijke problemen. U kunt bij ons terecht met uw vragen over gezondheid, zorg en welzijn. Wij kennen de wijk en de organisaties die er actief zijn. En we zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Met een kopje koffie of thee nemen we de tijd om uw vragen te beantwoorden of advies te geven. Wij hebben korte lijnen met onze behandelaren waardoor we snel met elkaar naar een oplossing kunnen zoeken. 

Hulpmiddelen

Zorgwinkel Pniël heeft een scala aan hulpmiddelen te koop. Hulpmiddelen die door ergo- en fysiotherapeuten worden aanbevolen, zoals krukken, rollators, beugels en toilet- en bedverhogers. Middelen voor mensen die slechtziend zijn, zoals taststokken, klokken en leeshulpmiddelen. Ook hebben we allerlei technische hulpmiddelen, zoals de Clavisio Smart sleutelkluis, de Wolk (heupairbag) en slimme sensoren. In de winkel verkopen wij o.a. de producten van Abel2.

Huren
Het is niet mogelijk om hulpmiddelen te huren in zorgwinkel Pniël. We verwijzen u graag naar zorgwinkel De Kleine Burcht in Rotterdam Het Lage Land.

Innovatie

E-health en innovatie zijn belangrijk voor ons. Daarom werken we samen met de Rotterdam ehealth Agenda.

Adres, contactgegevens en openingstijden

Zorgwinkel Pniël
Oudedijk 15
3062 AB Rotterdam
Geopend van dinsdag tot donderdag van 09:00 tot 16:30 uur
Als de Specialiteit open is, kunt u via de servicebalie van Pniël producten kopen uit de zorgwinkel Pniël

Klik hier voor een actuele routebeschrijving per openbaar vervoer, fiets of auto. 

T 0900 22 44 777 (gebruikelijke belkosten)
E zorgwinkel@leliezorggroep.nl
W www.leliezorggroep010.nl/zorgwinkelpniel

Lees het interview met onze zorgwinkelmedewerkers in De Ster van Kralingen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 272 64 44

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.