Over ons | Lelie zorggroep wzw

Buitenkant met vlaggen

Over ons

In het hart van Rotterdam Kralingen ligt het mooie verpleeghuis Pniël. Pniël biedt al 70 jaar zorg en verpleging aan haar bewoners. Tegenwoordig kunt u er ook terecht voor leuke activiteiten, eten in het restaurant, revalidatie en behandeling door bijvoorbeeld fysiotherapeut, diétist of psychoog. Winkels, openbaar vervoer, het Kralingse Bos en de Hoflaankerk liggen om de hoek en onze prachtige tuinen zijn onze trots. Pniël werkt vanuit christelijke uitgangspunten. Bij ons is iedereen welkom.

Kennismaken met Pniël? Bekijk onze video!

Restaurant en activiteiten

In het restaurant kunt u terecht voor een kop koffie, gebak, een snack of een borrel. Elke dag is er keuze uit verschillende maaltijden en u kunt kiezen of u ’s middags of ’s avonds warm wilt eten. Uw familie en vrienden zijn ook altijd van harte welkom. Tijdens de activiteiten in Pniël, zoals modeshows, filmmiddagen, kunt u andere bewoners ontmoeten. De jaarlijkse vakantieweek in Pniël biedt u veel activiteiten en gezelligheid.

Centrum voor de buurt

In Pniël zijn diverse voorzieningen waarvan zowel de eigen bewoners als wijkbewoners gebruik kunnen maken. Naast het restaurant zijn er een kapsalon en een pedicure. U kunt in Pniël naar de trombosedienst, fitness voor ouderen, de tandarts of de diëtist. Ook een deel van de activiteiten in Pniël staat open voor wijkbewoners. Daarnaast kunt u als wijkbewoner ook gebruik maken van onze mooie jeu de boules-baan in de achtertuin.

Onderdeel van Lelie zorggroep

Pniël is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep bundelt de krachten van verschillende christelijke zorgaanbieders in Nederland, waaronder Lelie zorggroep Wonen zorg en welzijn, voorheen bekend als Zorggroep Rijnmond. In Rotterdam en Krimpen aan den IJssel biedt Lelie zorggroep Wonen zorg en welzijn een breed scala aan ouderenzorg van huishoudelijke ondersteuning tot intensieve verpleeghuiszorg. Kijk voor meer informatie over onze activiteiten in Rotterdam op onze hoofdwebsite. Verder horen bij Lelie zorggroep ook de onderdelen Agathos thuiszorg, Agathos hulpverlening en Curadomi thuiszorg. Lees meer over Lelie zorggroep op onze website.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 272 64 44

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.