Zorg in Pniël

Samen eten
Mevrouw 2
Mevrouw
Slaapkamer
Keuken
Woonkamer 2
Woonkamer
Restaurant
Buitenkant met vlaggen
Buitenkant met bord
Buitenkant 2
Buitenkant

Zorg in Pniël

In Pniël bieden wij u een veilige, vertrouwde plek. In het menu hiernaast kunt u lezen over ons aanbod op deze locatie. Hieronder vertellen we over de werkwijze en bijzonderheden van Pniël. 

In Pniël zijn aparte afdelingen voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke aandoeningen. U woont in een één- of tweepersoonskamer die u met eigen spulletjes en foto’s een persoonlijk accent kunt geven. Per afdeling zijn er gemeenschappelijke huiskamers en verschillende gezellige hoekjes.

Beademing en revalidatie

We zijn gespecialiseerd in verblijf met beademingszorg. Daarnaast bieden wij revalidatiezorg voor uiteenlopende doelgroepen. Voor palliatieve zorg in de laatste levensfase zijn zes plaatsen in De Regenboog direct naast Pniël.

Geestelijke verzorging

Het verblijf in een verzorgings- of verpleeghuis is een periode waarin levens- en zingevingsvragen naar boven komen. Vanuit onze christelijke visie op zorg, vinden wij het belangrijk dat wij onze bewoners hierbij waar mogelijk en gewenst ondersteunen. Onze geestelijk verzorgers bieden een luisterend oor en begeleiding. Dat doen zij voor alle bewoners van onze locaties, ongeacht hun levensovertuiging. Lees meer over hoe wij vorm geven aan geestelijke verzorging op onze locaties.

Pniël

Oudedijk 15, 3062 AB, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 272 64 44

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.