Een ijskoud uitstapje!

Een ijskoud uitstapje!

Een ijskoud uitstapje!

2022 was een bijzonder jaar voor de bewoners van beademingsafdeling Woudestein. Eerst moesten ze hun afdeling verlaten omdat er verbouwd ging worden. Dat was een hele verhuizing. Toen de verbouwing klaar was en er mooie nieuwe kamers waren en nieuwe frisse kleuren op de muren, konden de bewoners weer terug verhuisd worden. Het was in het begin behoorlijk wennen op de ‘nieuwe afdeling’, voor zowel ons als de bewoners. Bovendien had de afdeling een nieuwe naam gekregen. De afdeling die voorheen bekend stond als “De Boei” was nu “Woudestein” geworden.

Mede door deze onrustige periode werd in november bedacht om een uitstapje voor de bewoners te organiseren. Holiday on Ice zou in december weer naar Rotterdam komen. Zouden de cliënten dat leuk vinden? Er werd een rondje over de afdeling gemaakt en er was niemand die niet mee wilde!
En het toeval wilde dat er op 16 december nog precies 9 rolstoelplaatsen vrij waren.
En dus stond er op 16 december om 17.00 uur een grote touringcar van Verschoor Reizen voor de deur van Pniël. Na een uur had iedereen een plekje gekregen in de speciale bus en kon de rit met buschauffeur Kees beginnen. Wat een gezelligheid zo met elkaar! We kregen eerst een lichtjestour door de stad voordat we bij Ahoy arriveerden. Daar aangekomen werden we naar de zaal begeleid. En we konden zelfs nog een drankje doen voordat de show “Super Nova” begon.
Het was heel bijzonder dit uitje, want zoiets is niet zomaar geregeld. Elke bewoner heeft één op één begeleiding nodig van een medewerker die gespecialiseerd is in de beademingszorg. Maar het was de moeite van het organiseren meer dan waard; iedereen heeft maximaal genoten! Het was een prachtige show met zoveel afwisseling dat je soms ogen tekort kwam. Ruim na middernacht waren we weer terug bij Pniël. En iedereen vond het voor herhaling vatbaar!

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 272 64 44

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.