Geslaagd vrijwilligers waarderingsfeest

Geslaagd vrijwilligers waarderingsfeest

Geslaagd vrijwilligers waarderingsfeest

 

Op 16 en 30 september jl. vond het waarderingsfeest plaats voor de vrijwilligers van Tiendhove. Vanwege het aantal en de vereiste afstand moest het in twee avonden worden opgesplitst.

Omdat 2021 internationaal is uitgeroepen tot het Jaar van de Vrijwilligers werden de vrijwilligers op ludieke wijze ontvangen en kon men over de rode loper naar binnen, waar een welkomstdrankje klaar stond.

 Na een welkom door de locatiemanager en een inleiding door de coördinator vrijwilligers, waarbij duidelijk werd gemaakt dat vrijwilligers onmisbaar zijn -een parel voor de organisatie - werd door de geestelijk verzorger een korte meditatie gehouden. Aangegeven werd dat wij als mens voor God van waarde zijn, een parel in Gods hand, maar vooral van belang is dat onze handen gevuld zijn met die Parel van grote waarde, de Heere Jezus Christus. Het geloof in Hem geeft toegang tot die Lichtstad met die paarlen poorten, om daar God te ontmoeten en te luisteren naar Zijn liefdesstem. Daar geen rouw meer en geen tranen, in het nieuw Jeruzalem.

Hierna ontvingen de vrijwilligers een cadeautje in de vorm van een handje met daarop een parel.

Vervolgens was er gelegenheid voor ontmoeting en konden de vrijwilligers genieten van een door de Specialiteit goed verzorgde barbecue.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0180 44 21 00

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.