Logopedie

Woonkamer 2

Logopedie

Ervaart u problemen met slikken, spreken, taal, stem of gehoor? Bijvoorbeeld door aandoeningen zoals dementie, MS of een beroerte? Onze logopedisten bekijken samen met u hoe communicatie- en slikproblemen voorkomen, beperkt of verholpen kunnen worden.

Hoe wij te werk gaan

De logopedist kijkt samen met u naar de ernst van uw klachten en de hinder die u in het dagelijkse leven ondervindt. Daarna volgen onderzoek, advies en behandeling, waarbij ook mantelzorgers betrokken worden. Zo nodig adviseert de logopedist bij het aanmeten van ondersteunende communicatiehulpmiddelen, aanpassingen van eet-/drinkgerei of de dikte van eten en drinken.

Kosten en verwijzing

In Tiendhove bieden wij alleen logopedie aan de cliënten die bij ons wonen. Vanuit andere locaties kunnen wij ook logopedie thuis bieden. Bekijk de mogelijkheden bij u in de buurt.

Wet Langdurige Zorg

Als u met een indicatie in Tiendhove opgenomen bent, is logopedie bij uw behandeling, die wordt bekostigd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), inbegrepen.

Contactgegevens

In Tiendhove kunt u vragen naar de logopedist die aan uw woongroep is verbonden. Deze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tiendhove

Patrijzenstraat 57, 2922 GN, Krimpen aan den IJssel

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0180 44 21 00

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.