Fysiotherapie

Fitness

Fysiotherapie

Zo lang mogelijk zelfstandig of mobiel blijven. Daar helpt de fysiotherapeut de bewoners van Tiendhove bij. Zij kampen met een ernstige lichamelijke aandoening of een vergevorderde dementie.

Onze fysiotherapeut in Tiendhove heeft jarenlange ervaring in de behandeling van mensen die langdurig afhankelijk zijn van intensieve zorg.

Hoe wij te werk gaan

Samen met de verzorgenden, verpleegkundigen en andere behandelaars, onder wie de specialist ouderengeneeskunde, de ergotherapeut, de logopedist, de diëtist en de psycholoog helpt de fysiotherapeut bewoners van Tiendhove om zo zelfstandig mogelijk te blijven functioneren. Alle zorgverleners werken op basis van het persoonlijke zorgplan van bewoners. De behandeling van de fysiotherapeut kan bestaan uit advies, verrichtingen door de fysiotherapeut en oefeningen waarmee bewoners onder begeleiding zelf aan de slag gaan. De fysiotherapeut kan ook een bewegingsactiviteit verzorgen, zoals een tochtje buiten op de duofiets, een virtuele fietstocht middels het fietslabyrint of een activiteit in de beweegtuin naast Tiendhove. Daar kunnen bewoners in de buitenlucht aan hun conditie kunnen werken. De fysiotherapeut kan ook een instructie geven aan mantelzorgers over het gebruik van de duofiets en het fietslabyrint.

Kosten

In Tiendhove bieden wij alleen fysiotherapie aan de cliënten die bij ons wonen. Vanuit andere locaties kunnen wij ook fysiotherapie thuis bieden. Bekijk de mogelijkheden bij u in de buurt.

Wet Langdurige Zorg

Als u met een indicatie in Tiendhove opgenomen bent, is fysiotherapie bij uw behandeling, die wordt bekostigd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), inbegrepen.

Contactgegevens

In Tiendhove kunt u vragen naar de fysiotherapeut die aan uw woongroep is verbonden. Deze neemt dan zo spoedig mogelijk (en uiterlijk binnen een week) contact met u op.

Tiendhove

Patrijzenstraat 57, 2922 GN, Krimpen aan den IJssel

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0180 44 21 00

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.