Over ons | Lelie zorggroep wzw

samen bijbel lezen

Over ons

Tiendhove is al meer dan veertig jaar een begrip in Krimpen aan den IJssel. Hier bieden we een breed pakket zorg, behandeling en diensten: tijdelijk en langdurig, in Tiendhove en in de wijk. Voor jong en oud en voor gezonde en ernstig zieke mensen. We werken vanuit een christelijke levensbeschouwing; vanuit die visie is iedereen welkom in Tiendhove.

De specialiteit van Krimpen

Tiendhove is onderdeel van Het Facet, een gebouw met meerdere functies. Lelie zorggroep heeft hier naast het verpleeghuis ook lunchroom en cateraar De Specialiteit van Krimpen. In De Specialiteit werken mensen die tijdens hun werk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kijk voor meer informatie en de menukaart op de website van De Specialiteit. Verenigingen, bedrijven en particulieren kunnen ruimtes huren voor vergaderingen, bijeenkomsten en recepties.

Onderdeel van Lelie zorggroep

Tiendhove is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep bundelt de krachten van verschillende christelijke zorgaanbieders in Nederland, waaronder Lelie zorggroep Wonen zorg en welzijn, voorheen bekend als Zorggroep Rijnmond. In Rotterdam en Krimpen aan den IJssel biedt Lelie zorggroep Wonen zorg en welzijn een breed scala aan ouderenzorg van huishoudelijke ondersteuning tot intensieve verpleeghuiszorg. Kijk voor meer informatie over onze activiteiten in Rotterdam op onze hoofdwebsite. Verder horen bij Lelie zorggroep ook de onderdelen Agathos thuiszorg, Agathos hulpverlening en Curadomi thuiszorg. Lees meer over Lelie zorggroep op onze website.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0180 44 21 00

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.