Diëtetiek

Appels schillen

Diëtetiek

Wilt u meer weten over gezond en lekker eten bij bijvoorbeeld diabetes mellitus, de ziekte van Parkinson, kanker, COPD, voedselallergie, ondergewicht, overgewicht of een hoge bloeddruk? Onze diëtisten zijn specialisten op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Bij hen kunt u terecht voor een persoonlijk voedingsadvies of dieetbehandeling. Thuis of in Tiendhove.

U bespreekt samen met de diëtist hoe verstandige en lekkere keuzes in uw eetpatroon uw gezondheid kunnen bevorderen. Het gebruik van de juiste voeding kan ook bijdragen aan een sneller herstel of optimale reactie op een behandeling.

Hoe wij te werk gaan

De diëtist stelt samen met u een persoonlijk voedingsadvies op en geeft praktische tips.

Kosten en verwijzing

Wet langdurige zorg

Bent u met een indicatie opgenomen op één van de woongroepen in Tiendhove? Dan is diëtetiek bij uw behandeling, die wordt bekostigd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), inbegrepen.

Meer informatie

Woont u thuis? Vanuit de basisverzekering krijgt u drie behandeluren per jaar vergoed. Als u een aanvullende verzekering heeft, worden veelal extra uren vergoed. Heeft u uw eigen risico nog niet verbruikt? Dan kan het zijn dat u de kosten van de behandeling zelf moet betalen. In sommige gevallen hoeft u echter géén eigen risico te betalen. Het is dus belangrijk om u goed te laten informeren door uw zorgverzekeraar. Meer informatie over onze tarieven vindt u in onze tarievenlijst.

Verwijzing

Een verwijzing is niet (altijd) verplicht. Informeer naar de vereisten van uw zorgverzekeraar. We stellen het op prijs als u wél een verwijzing van uw huisarts of specialist heeft. Zo zijn we goed op de hoogte van uw gezondheidssituatie en eventuele medicijnen die u gebruikt.

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met één van onze diëtisten? U kunt ons bellen via 06 23 69 37 39 of een e-mail sturen naar diëtetiek@leliezorggroep.nl.

Tiendhove

Patrijzenstraat 57, 2922 GN, Krimpen aan den IJssel

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0180 44 21 00

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.