Wonen met verpleging of verzorging

kerndaden
zeker in huis kampen
TEST
Lelie 010

Wonen met verpleging of verzorging

Als zelfstandig thuis wonen niet meer mogelijk is, kunt u terecht in de verpleeg- of verzorgingshuizen van Lelie zorggroep, waar Riederborgh in Ridderkerk er een van is. Wij streven ernaar dat u zich thuis voelt. Dat doen wij door in te spelen op uw individuele wensen en behoeften. We doen dit waar mogelijk in samenwerking met uw netwerk, zodat u als bewoner zoveel mogelijk kunt leven zoals u dat gewend was.

Het Riederborgh-terrein
Op het Riederborgh-terrein staan diverse flats met levensloopbestendige appartementen. U vindt zowel koop- als huurappartementen, geregeld door Wooncompas. In het hart van ons terrein staat ons eigen hoofdgebouw met op de vierde en vijfde verdieping een prachtig dakterras. Hier genieten onze bewoners van het uitzicht op mooie dagen.

Alle gebouwen zijn met elkaar verbonden via een overdekte corridor. Zo kunt u - weer of geen weer, lopend of met een rolstoel - moeiteloos het gehele complex doorkruisen. De moderne gebouwen zijn gebouwd tussen 2009 en 2011 en zijn volledig voorbereid op zelfzorg en zorg op afstand. Alle appartementen zijn voorzien van breedbandinternet via de kabel of Wi-Fi.

Indicatie en kosten

Indicatie
U heeft een indicatie nodig van het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ). Soms kunt u met een andere indicatie ook bij ons komen wonen. Het zorgadviesbureau kan u hierover informeren. Met een indicatie voor verblijf, wordt wonen in een verpleeghuis betaald vanuit de Wet langdurige zorg. De overheid vergoedt een groot deel, daarnaast betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte hiervan. U vraagt de indicatie aan bij het CIZ.
Voor de huur- en koopappartementen heeft u geen indicatiebesluit nodig, hiervoor kunt u contact opnemen met Wooncompas.

Naast ons zorg- en behandelaanbod bieden wij ook aanvullende diensten zoals het wassen van uw kleding of een televisieaansluiting. Bekijk de mogelijkheden en kosten.

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met onze zorgadviseurs? Neem dan telefonisch contact op via (010) 27 26 430 of stuur een e-mail naar zorgadviesbureauwzw@leliezorggroep.nl. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op. Wilt u weten of u direct bij ons terecht kunt? Bekijk dan onze actuele wachtlijst.

Riederborgh

Boksdoornstraat 2, 2982 BC Ridderkerk

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0180-452500

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.