Toekomst de Burcht en Atrium veiliggesteld

Toekomst de Burcht en Atrium veiliggesteld

Toekomst de Burcht en Atrium veiliggesteld

De ouderenzorg vanuit De Burcht en Atrium is voor een meerjarige toekomst veiliggesteld. Lelie zorggroep en ouderenhuisvester  SOR hebben hun samenwerking woensdag opnieuw bekrachtigd.

Door de ondertekening van de nieuwe huurcontracten kan Lelie zorggroep op langere termijn wonen, zorg en welzijn blijven bieden op beide locaties.

De overeenkomst vloeit voort uit de strategische alliantie die woningcorporatie SOR en Lelie zorggroep eind 2012 sloten. Dankzij deze intensieve samenwerking wordt in de toekomst de zorg aan de cliënten van Lelie zorggroep gewaarborgd. En kan de zorggroep een breder pakket van diensten aanbieden aan bewoners van SOR. Als een van de vaste zorgpartners van SOR huurt Lelie zorggroep al geruime tijd diverse verzorgings- en verpleeghuizen van SOR. Zoals De Burcht aan de Van Moorselplaats in Het Lage Land en Atrium aan de Karel Doormanstraat in het centrum van Rotterdam. Daarnaast biedt Lelie zorggroep zorg- en welzijnsdiensten aan huurders van zelfstandige SOR appartementen op diverse locaties in de stad.

Hassan Najja, directeur-bestuurder van SOR benadrukt het belang van de verlengde samenwerking: “Samen blijven we ons hard maken voor voldoende betaalbare woningen en passende zorg voor de ouderen in Rotterdam. We vertrouwen in de kracht van samenwerken en in het delen van elkaars expertise”. Hendrik Jan van den Berg, bestuurder bij Lelie zorggroep, voegt daaraan toe: “SOR is een betrouwbare partner geweest voor ons. Samen met hen kunnen wij ouderen in Rotterdam ook in de toekomst hoogwaardige zorg en welzijn blijven aanbieden.” 

“Binnenkort start Lelie zorggroep eveneens met het ombouwen van kantoorruimtes op de eerste verdieping van locatie De Burcht. Hierdoor worden zestien extra verpleeghuisplaatsen gerealiseerd om de groeiende vraag naar onze ouderenzorg op te kunnen vangen”, aldus Van den Berg.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010-2065700

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.