Wonen met verpleging of verzorging

Kamer 2

Wonen met verpleging of verzorging

Als zelfstandig thuis wonen niet meer mogelijk is, kunt u terecht in Atrium. Wij streven ernaar dat u zich thuis voelt door in te spelen op uw individuele wensen en behoeften en dat u als bewoner zoveel mogelijk kunt leven zoals u dat gewend was. 

Wonen met verzorging

Kunt u nog redelijk veel zelf, dan vindt u bij ons een veilig en gezellig nieuw thuis. In uw eigen appartement met keuken, douche en toilet, ingericht met uw eigen meubels, krijgt u de hulp en begeleiding die nodig is. Van huishoudelijke hulp en de warme maaltijd aan huis tot hulp bij het wassen en aankleden. Dankzij de alarminstallatie in uw appartement kunt u dag en nacht hulp inroepen als u iemand nodig heeft. Een geruststellend idee. In Atrium heeft u altijd aanspraak en kunt u, als u wilt, de gezelligheid opzoeken. In het Trefpunt kunt u samen met andere bewoners kunt eten of koffiedrinken. Ook worden er tal van activiteiten georganiseerd.

Indicatie en kosten

U heeft voor Atrium een indicatie nodig van het Centrum indicatiestelling zorg (Ciz). Soms kunt u met een andere indicatie ook bij ons komen wonen. Het zorgadviesbureau kan u hierover informeren.  Met een indicatie voor verblijf, wordt wonen in een verpleeghuis betaald vanuit de Wet langdurige zorg. De overheid vergoedt een groot deel, daarnaast betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte hiervan. U vraagt de indicatie aan bij het Ciz.

Meer informatie

Naast ons zorg- en behandelaanbod bieden wij ook aanvullende diensten zoals het wassen van uw kleding of een televisieaansluiting. Bekijk de mogelijkheden en kosten.

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met onze zorgadviseurs? Neem dan telefonisch contact op via (010) 27 26 430 of stuur een e-mail naar zorgadviesbureauwzw@leliezorggroep.nl. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op. Wilt u weten of u direct bij ons terecht kunt? Bekijk dan onze actuele wachtlijst

Wonen met verpleging?

In Atrium kunt u alleen wonen met verzorging. Bent u op zoek naar een verpleeghuis? Kijk dan op de website van Lelie zorggroep voor een van onze verpleeghuizen bij u in de buurt.

Atrium

Karel Doormanstraat 343, 3012 GH Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010-2065700

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.