Welzijn

Spelletjes doen
activiteit
gezelligheid
dagbesteding
specialiteit

Welzijn

In en om Atrium wonen veel actieve senioren. Bent u één van hen? Voor u willen wij graag het bruisende middelpunt van de wijk zijn!

Dat doen we door activiteiten te organiseren waarbij gezelligheid, ontspanning en ontmoeting voorop staan. Ook organiseren we allerlei cursussen, bijvoorbeeld over tablets, computers en mantelzorg. Bekijk en meld u aan voor onze activiteiten.

Bij onze dagbesteding kunt u terecht als u behoefte heeft aan ondersteuning bij uw dagprogramma en kampt met lichamelijke en/of psychische problemen, dementie en/of om uw mantelzorger te ontlasten. Lees meer over onze dagbesteding.

Vindt u het gezellig om samen koffie te drinken, te eten en nieuwe contacten op te doen? U bent van harte welkom in Het Trefpunt. Bekijk onze menu- en drankenkaart, ons weekmenu en de openingstijden van Het Trefpunt.

Goede sfeer

Gezelligheid zit ‘m niet alleen in wat we voor u organiseren, maar ook in hoe we met elkaar omgaan. Wij willen dat u het fijn hebt bij ons. Of u nu bij ons woont, thuis in zorg bent of alleen deelneemt aan een activiteit. Wij hopen dat u graag bij ons over de vloer komt!

Atrium

Karel Doormanstraat 343, 3012 GH Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010-2065700

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.