Over ons | Lelie zorggroep wzw

Buitenkant 2

Over ons

In het hart van Rotterdam, aan de Karel Doormanstraat, ligt zorgcentrum Atrium. Te midden van de levendige, grote stadsomgeving biedt Atrium een huiselijke, geborgen omgeving met een breed pakket zorg- en welzijnsdiensten aan de eigen bewoners en aan wijkbewoners in de directe omgeving. Inspelen op individuele wensen en een persoonlijke aanpak staan daarbij centraal.

Zelfstandig wonen met zorg

Atrium is allereerst een verzorgingshuis. Hier woont u zelfstandig maar heeft u wel alle zorg en hulp binnen handbereik. In uw eigen appartement krijgt u de hulp en zorg die u nodig heeft.

Bewoners die intensievere zorg en begeleiding nodig hebben of die als gevolg van dementie het gevoel voor dagindeling kwijt zijn, kunnen de dag doorbrengen in de gezamenlijke huiskamer. Op deze manier kunt u in uw eigen appartement in Atrium blijven wonen. Verhuizing naar een verpleeghuis is niet nodig of kan worden uitgesteld.

Dagverzorging en kortdurend verblijf

Ouderen die nog zelfstandig wonen, maar behoefte hebben aan wat structuur en gezelligheid, kunnen terecht op de dagverzorging in Atrium. Kunt u tijdelijk niet thuis wonen, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, tijdens de vakantie van uw mantelzorger of omdat u extra zorg nodig heeft door een ziekte of een ongeval? Ook dan kunt u hier terecht.

Gezelligheid

Als u, tijdelijk of permanent, in Atrium woont, kunt u altijd de gezelligheid opzoeken in ontmoetingsruimte het Trefpunt. Hier kunt u andere bewoners en wijkbewoners ontmoeten en mee doen aan tal van activiteiten. Ook bij de kapper en de pedicure kunnen de wijkbewoners terecht. Het Trefpunt is een echt ontmoetingspunt. Alle bewoners, of ze nu kerkelijk zijn of niet, kunnen desgewenst gebruik maken van de geestelijke verzorging in Atrium.

Onderdeel van Lelie zorggroep

Atrium is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep bundelt de krachten van verschillende christelijke zorgaanbieders in Nederland, waaronder Lelie zorggroep Wonen zorg en welzijn, voorheen bekend als Zorggroep Rijnmond. In Rotterdam en Krimpen aan den IJssel biedt Lelie zorggroep een breed scala aan ouderenzorg van huishoudelijke ondersteuning tot intensieve verpleeghuiszorg. Kijk voor meer informatie over onze activiteiten in Rotterdam op onze hoofdwebsite. Verder horen bij Lelie zorggroep ook de onderdelen Agathos thuiszorg, Agathos hulpverlening en Curadomi thuiszorg. Lees meer over Lelie zorggroep.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010-2065700

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.