Diëtetiek

Buitenkant 2

Diëtetiek

Woont u in Atrium en wilt u meer weten over gezond en lekker eten bij bijvoorbeeld diabetes mellitus, de ziekte van Parkinson, kanker, COPD, voedselallergie, ondergewicht, overgewicht of een hoge bloeddruk? Onze diëtisten zijn specialisten op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Bij hen kunt u terecht voor een persoonlijk voedingsadvies of dieetbehandeling.

U bespreekt samen met de diëtist hoe verstandige en lekkere keuzes in uw eetpatroon uw gezondheid kunnen bevorderen. Het gebruik van de juiste voeding kan ook bijdragen aan een sneller herstel of optimale reactie op een behandeling.

Hoe wij te werk gaan

De diëtist stelt samen met u een persoonlijk voedingsadvies op en geeft praktische tips.

Kosten en verwijzing

In Atrium bieden wij alleen diëtetiek aan de cliënten die bij ons wonen. Vanuit andere locaties kunnen wij ook diëtetiek bieden als u thuis woont. Bekijk de mogelijkheden bij u in de buurt via www.leliezorggroep010.nl.

Als u met een indicatie in Atrium opgenomen bent, is diëtetiek bij uw behandeling, die wordt bekostigd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), inbegrepen. Heeft u meer uren diëtetiek nodig dan uw indicatie toelaat? Dan hebt u een verwijzing van uw huisarts nodig. Vanuit de basisverzekering krijgt u drie behandeluren per jaar vergoed. Als u een aanvullende verzekering heeft, worden veelal extra uren vergoed. Heeft u uw eigen risico nog niet verbruikt? Dan kan het zijn dat u de kosten van de behandeling zelf moet betalen. In sommige gevallen hoeft u echter géén eigen risico te betalen. Het is dus belangrijk om u goed te laten informeren door uw zorgverzekeraar. Meer informatie over onze tarieven vindt u in onze tarievenlijst.

Contactgegevens

In Atrium kunt u vragen naar de diëtist die aan uw afdeling verbonden is. U kunt ook bellen naar 06 30 62 06 08 of een e-mail sturen naar behandelingthuis@leliezorggroep.nl

Atrium

charloisse lagedijk 951, 3084 LD Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010-2065700

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.