NLdoet bij Lelie zorggroep

NLdoet bij Lelie zorggroep

NLdoet bij Lelie zorggroep

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is er weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, bedacht door het Oranjefonds. Binnen Lelie zorggroep zijn altijd heel veel vrijwilligers actief. En de komende twee dagen hopen er nog eens tientallen vrijwilligers hun steentje bij te dragen in het kader van NLdoet. Lelie zorggroep is daar erg dankbaar voor! In een aantal verpleeghuizen van Lelie zorggroep in Rotterdam (e.o.) zijn leuke activiteiten bedacht.

Het beloven, met dank aan de vele vrijwilligers, twee bijzondere dagen te worden!

Siloam
In Siloam zullen de vrijwilligers van NLdoet helpen bij het tuinonderhoud en het planten van nieuwe plantjes in de kas. Ook wordt er op vrijdagmiddag een borrel- en spelmiddag voor ouderen (uit de wijk) georganiseerd.
Op zaterdag komt een groep medewerkers van de Nederlandse Energie Maatschappij met de bewoners wandelen (bij veel kou of regen worden er binnen appelflappen gebakken).

Westerstein
In Westerstein komt er een groep leerlingen van het Albeda college pannenkoeken bakken en de balkons opfleuren.

Atrium
In Atrium wordt er een gezellige dag georganiseerd dankzij een groep van meer dan 25 vrijwilligers. Ruim twintig bewoners gaan een dagtocht maken met een aangepaste touringcar en voor de bewoners die thuisblijven wordt er een verwendag georganiseerd met koffie, gebak, acteurs, handverzorging en een verwenmaaltijd.

Tiendhove
Op 10 maart komt er een groep vrijwilligers naar Tiendhove voor het opknappen van het terras en het organiseren van een Pannenkoekenfeest.

De Burcht
In de Burcht zullen er op vrijdag zo’n twintig vrijwilligers van NLdoet de tuin onder handen nemen, met als doel een gezellige tuin te creëren waar de cliënten rust, ontspanning en hun visite kunnen ontvangen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010-2065700

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.