Geslaagde NLDoet actie in Atrium

Geslaagde NLDoet actie in Atrium

Geslaagde NLDoet actie in Atrium

Op vrijdag 11 maart 2022 maakten we onder een stralend blauwe lucht en een geriefelijk zonnetje met 4 vrijwilligers en 5 bewoners in het kader van NLDoet een fotowandeling.

Tijdens de wandeling, onder leiding van Marga Wittekoek, maakten de 2 vrijwilligers van Hallmark cards met een professionele camera foto's van diverse herkenningspunten uit de directe omgeving, terwijl de andere vrijwilligers de bewoners begeleidden in de rolstoel.

De bewoners genoten zichtbaar van het buiten zijn en er kwamen veel verhalen los over de binnenstad, maar ook persoonlijke herinneringen. De interactie tussen de bewoners en vrijwilligers was verrassend.

Van de vele gemaakte foto's zullen er 10 worden uitgezocht en in een mooie fotolijst worden gedaan. Ze worden meegenomen naar de tijdelijke locatie Atrium Lagedijk in Charloise Rotterdam-Zuid, waarnaar we in juni gaan verhuizen wegens de renovatie van het huidige pand.

De bewoners kunnen op deze manier na de verhuizing nog steeds genieten van hun vertrouwde omgeving in het centrum. We werden aangenaam verrast door de toezegging van Hallmark Cards om gratis een ansichtkaart met de foto's te ontwerpen en af te drukken, die de bewoners na de verhuizing krijgen overhandigd.

s' Middags werd er een gezellige middag in het Trefpunt gehouden, waarbij de bewoners konden genieten van een heerlijk plakje cake, gesponsord door bakkerij Pot. Zij willen graag een steentje bijdragen om het extra feestelijk te maken. Ook werd er een wijntje of sapje met een toastje aangeboden. Een bewoner van Atrium luisterde het geheel op met vrolijke muziek van zijn draaiorgel.

De bewoners die niet naar het Trefpunt waren gekomen, kregen de cake bij de koffieronde in hun appartement uitgereikt door NLDoet vrijwilliger Nicolette, die al voor het vierde jaar aanwezig was in Atrium.

We mogen terugzien op een onvergetelijke dag!

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010-2065700

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.