Theater Rotterdam organiseert benefietavond om geld op te halen voor o.a. Hospice De Regenboog!

Theater Rotterdam organiseert benefietavond om geld op te halen voor o.a. Hospice De Regenboog!

Theater Rotterdam organiseert benefietavond om geld op te halen voor o.a. Hospice De Regenboog!

De medewerkers van Theater Rotterdam verzorgen een complete muzikale avond met optredens, eten en drinken om geld op te halen voor Hospice De Regenboog en het Daniel den Hoed Fonds.

Op 1 september vindt bij Theater Rotterdam (TR) Schouwburg de benefietavond Fields of Gold plaats. Een avond barstensvol muziek, optredens, eten en drinken, allemaal verzorgd door medewerkers van Theater Rotterdam. Koop snel je kaartjes, want de gehele opbrengst van deze avond gaat naar Hospice De Regenboog en het Daniël den Hoed Fonds. En dat heeft een reden. In het afgelopen jaar zijn collega’s van het Theater Rotterdam: Annemieke Wilschut en Renee Willeman overleden aan leukemie. Renee verbleef haar laatste dagen in ons Hospice De Regenboog. Ter ere van en nagedachtenis aan hen én andere collega’s die TR in de afgelopen jaren hebben verloren aan kanker, organiseren ze deze benefietavond.

TR-lineup
En dat werd hoog tijd, want Theater Rotterdam barst van het talent. Van goeie bands tot solo artiesten en ruimte om een dansje te doen. Het belooft een veelzijdige avond te worden!


Het voorlopige schema:

Adres: Schouwburg, Schouwburgplein 25 in Rotterdam
17:30 Diner in de Hal verzorgd door de Artiestenfoyer
19:00 Aanvang optredens bands in Kleine Zaal en Haltheater
22:30 Dansen in de Hal op de beats van de TR-DJ’s
Verdere details kun je vinden op www.tr.nl/benefiet en via hun Facebook Event.

Honger en dorst
Er kan ook gegeten en gedronken worden voor het goede doel; de Artiestenfoyer Theater Rotterdam zorgt voor een lekkere maaltijd (vooraf boeken voor €13,50! via de site) maar ook de rest van de avond zullen
er volop hapjes en drankjes worden verkocht. Alles om je een zo compleet mogelijke avond te bieden en natuurlijk een mooi bedrag op te halen voor de goede doelen!

Koop een kaartje en spread the word
Kom je ook? Je kunt al een kaartje kopen vanaf 10 euro via de site, maar je mag ook wat extra's geven. En vergeet niet je collega's, familie, vrienden kennissen of sportmaatjes mee te brengen! Niet alleen wordt de avond daar extra gezellig door, maar daardoor wordt de opbrengst voor De Regenboog en het Daniël den Hoed Fonds alleen maar groter, en dat is natuurlijk het grote doel van de avond. Kom jij ook?

XXX

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 27 26 444

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.